Uludağ Üniversitesi'nden nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Uludağ Üniversitesi'nden nasıl randevu alınır?
  2. 182 ücretli mi ücretsiz mi?
  3. 182 ne kadar ücret alıyor?
  4. 184 Randevu Ücretli mi?
  5. MHRS hastane randevusu nasıl alınır?
  6. MHRS Yeni randevu ne zaman açılıyor?

Uludağ Üniversitesi'nden nasıl randevu alınır?

- Hastanemize gelerek randevu almanız sizin için risk oluşturacağından dolayı randevularınızı hastanemiz web sayfasında (https://suam.uludag.edu.tr) yer alan randevu telefonları ya da e-randevu dan alabilirsiniz.

182 ücretli mi ücretsiz mi?

HASTANE RANDEVU TELEFONU ALO 182 MHRS RANDEVU HATTI ÜCRETLİ Mİ: ALO 182 Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir. Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından 182' yi aramak sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir. ... İnternet ve akıllı cihazlar (cep telefonu, tablet vs.)

182 ne kadar ücret alıyor?

Alo182 Hastane ve Aile Hekimliği Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir. Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından 182′ yi aramak sabit bir telefon hattını aramak gibi ücretlendirilir.

184 Randevu Ücretli mi?

Bu noktada vatandaşların cevabını en çok merak ettiği soru ise, 'ALO 182 ücretli mi?' oldu. İşte, konu hakkında Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklama... ALO 182 Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir.

MHRS hastane randevusu nasıl alınır?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.

MHRS Yeni randevu ne zaman açılıyor?

MHRS'de randevu alırken en erken 1 gün sonra, en geç 15 gün sonra için randevu alabileceğinizi unutmayın. Bu nedenle her gece 12'yi 1 dakika geçtikten sonra, gelecek 15.gün için yeni randevular açılır. Tabi ki ALO 182 randevu alma sistemini 7/24 esaslı arayabilirsiniz. Bu sistem 24 saat çalışmaktadır.