2021 askerlik Yerleri Açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. 2021 askerlik Yerleri Açıklandı mı?
  2. Bedelli illeri neresi?
  3. 2020 bedelli askerlik kaç kişi başvurdu?
  4. Sınıflandırılmış yükümlü tecil edebilir mı?
  5. Askerlik Sorgulama sınıflandırılmış yükümlü ne demek?

2021 askerlik Yerleri Açıklandı mı?

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Seçim ve sınıflandırma sonuçları 16 Temmuz 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak. Sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacak.

Bedelli illeri neresi?

20 yılında bedelli askerlik yapacak askerlerin eğitim alacakları yerler İzmir, Antalya, Manisa, Burdur, Bilecik, Aydın, Amasya, Erzincan, Sivas, Çanakkale, Tokat şehirlerindeki acemi birliklerinde olacak.

2020 bedelli askerlik kaç kişi başvurdu?

1 Ocak-30 Haziran 2020 tarihlerinde , 1 Temmuz-31 Aralık 2020 tarihlerinde ise kişinin başvuruda bulunduğuna değinen kaynaklar, 1 Ocak-30 Haziran 2021 tarihlerinde müracaat sayısının 'a ulaştığını kaydetti.

Sınıflandırılmış yükümlü tecil edebilir mı?

Sınıflandırılmış yükümlü, er ve yedek subay adaylarının sevk edileceği yerin ve hangi sınıfta görev icra edeceğinin belli olduğunu ifade etmektedir. Sınıflandırılmış yükümlü tecil ise askerliği erteleme, bir başka dönemde yapmak için dönem atlatma işlemidir.

Askerlik Sorgulama sınıflandırılmış yükümlü ne demek?

SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ NE DEMEK? Sınıflandırılmış yükümlü, asker altına alınacak adayın sevk edileceği sınıfın ve birliğin belli olduğunu göstermektedir.