Naturland Eco Park ve resort otel kimin?

İçindekiler:

  1. Naturland Eco Park ve resort otel kimin?
  2. Eco Dream Club Camyuva ne oldu?
  3. Naturland Eko Park ve resort otel nerede?
  4. Naturland otel ne oldu?
  5. Gravel Hotels sahibi kimdir?
  6. Naturland oteli kim aldı?
  7. Naturland otel satıldı mı?

Naturland Eco Park ve resort otel kimin?

yüzde 18'i Cemil Çakmaklı'ya ait şirketin kalan hissesi ise halka açık konumda. Şirketin yönetiminde Çakmaklı'nın yanı sıra Meral Erkul, Ayhan Erel, Erçin çakmaklı ve Noyan Ünsal bulunuyor.

Eco Dream Club Camyuva ne oldu?

Antalya ili, Kemer ilçesi, Çamyuva mahallesinde yer alan Eco Dream Club Sea Resort ve Naturland Eco Park, Kemer İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. Toplam 10.222,00 metrekarelik alanda kurulan 5 yıldızlı Eco Dream de, 110.622,00 metrekarelik alanda kurulan Naturland da, Favori Dinlenme Yerleri'ne ait.

Naturland Eko Park ve resort otel nerede?

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Naturland otel ne oldu?

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan ve turistlerin 'hayalet otel' olarak nitelendirdiği Naturland Eko Park ve Resort Otel, bazı devlet kurumları ve bankalara olan borcu dolayısıyla 96 milyon 5 lira muhammen bedel üzerinden İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı.

Gravel Hotels sahibi kimdir?

Uzun yıllar, Steigenberger Falez Hotel, Sol Zeynep Hotel, Gloria Golf Resort, WOW Hotels Topkapı Palace, National Gof Club, Lykia Ölüdeniz, Sueno Hotels Golf Belek ve en son olarak Quba Palace Hotel Azerbaycan'da üst düzey yöneticilik yapan Kurtuluş Gülşen, Azerbaycan'dan dönüşünde Antalya'nın turistik ilçesi Kemer ...

Naturland oteli kim aldı?

Kemer İcra Müdürlüğü mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Antalya ili Kemer İlçesi Çamyuva Mahalesindeki otelin üst kullanım hakkını ikinci kez satışa çıkardı. Satış ilanına göre tesisin üst kullanım hakkı 49 yıllığına borçlu Favori Dinlenme Yerleri A.Ş'ye ait.

Naturland otel satıldı mı?

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel 96.6 milyon TL'ye icradan satılıyor! Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü Antalya ili, Kemer ilçesi, Çamyuva Mahallesi 128 ada 1 parselde yer alan Naturland Forest Resort'u 96 milyon 5 TL'ye icradan satıyor...