Gebze Halkalı Marmaray en son kaçta?

İçindekiler:

  1. Gebze Halkalı Marmaray en son kaçta?
  2. Marmaray saat kaça kadar çalışıyor 2021?
  3. Marmarayın son durağı neresi olacak?
  4. Marmaray hangi duraklara gidiyor?

Gebze Halkalı Marmaray en son kaçta?

Gebze'den ilk tren saat 06.00'da son tren 22.15'de kalkıyor. Halkalı'dan ilk tren saat 06.00'da son tren saati ise 22.00'da başlıyor. Milyonlarca kişiyi taşıyan Marmaray'ın metro, metrobüs, vapur, ve tramvaylarla çeşitli istasyonlarla bağlantısı bulunuyor.

Marmaray saat kaça kadar çalışıyor 2021?

Hafta içi her gün: 06:00- 20:00 saatleri arasında normal tarifesinde, 20:00'dan sonra sadece Halkalı-Gebze-Halkalı arasında 15 dakika aralıklarla çalışacaktır. Cumartesi ve Pazar günü: Sadece Halkalı-Gebze-Halkalı arası 30 dakika aralıklarla çalışacaktır.

Marmarayın son durağı neresi olacak?

Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'de ...

Marmaray hangi duraklara gidiyor?

Marmaray toplam 5 duraktan meydana geliyor. Marmaray durakları şöyle; Kazlıçeşme, Yenikapı, Sirkeci, Üsküdar ve Ayrılıkçeşmesi. Kazlıçeşme ve Ayrılık Çeşmesi bölümü toplam 13,6 kilometredir.