Yakup Süt nereli kimdir?

İçindekiler:

  1. Yakup Süt nereli kimdir?
  2. Deli Fırat kimdir?
  3. Bingöllu Kenan kimdir?
  4. Bingöllü Kenan kimi öldürdü?
  5. Bingöllü Kenan ne oldu?

Yakup Süt nereli kimdir?

Yakup Süt aslen Karslı olarak bilinir ancak Artvin Hoçvanlı olduğu da söylentiler arasındadır. Bar, pavyon ve eğlence mekânları işletmeciliği yaptığı ileri sürülür. İstanbul'da çek senet işleriyle uğraştığı iddia edilir. Organize suç örgütü liderleri arasında "sol görüşlü" olarak bilinir.

Deli Fırat kimdir?

Fırat Delibaş yakalandıFirari olarak aranan Fırat Delibaş bir adamıyla beraber Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.Türkiye' nin gelmiş geçmiş en hızlı kapkaççısı olarak bilinen ve 2000'li yılların başında Beyoğlu'nda kurduğu çeteyle kapkaç ve gasp dehşeti estiren Delibaş geçen yıl çetesine ...

Bingöllu Kenan kimdir?

Asıl adı K. Y. 29 yaşında... İstanbul'da adamları ile birlikte silah zoru ile insanlardan haraç toplayan yeni yetme bir mafya lideri. Sosyal medyada kendini elinde-belinde silah, tespih, atkı ve Sedat Peker'e benzeyen fotoğraflarla tanıtıyor.

Bingöllü Kenan kimi öldürdü?

"Bingöllü Kenan" lakabıyla tanına sabıkalı Kenan Yayla, "Ağrılı Metin" diye bilinen Metin Burak'ın işyerine lüks ciple giderek mekanı kurşun yağmuruna tuttu. Çıkan çatışmada bir süre önce okulundan dönen ve ekmek almak üzere evden çıkan 14 yaşındaki Halis İşbilir'in kalbine kurşun isabet etti.

Bingöllü Kenan ne oldu?

Adına Twitter hesabı açılan ve fenomen olan "Bingöllü Kenan" adıyla tanınan çete lideri Kenan Y., içinde ruhsatsız silahların bulunduğu zırhlı araçla yakalandı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Sultanbeyli'de esnaftan haraç toplayarak silahla tehdit ettiği ileri sürülen çete lideri Kenan Y. gözaltına alındı.