Afrin de kaç asker şehidimiz var?

İçindekiler:

  1. Afrin de kaç asker şehidimiz var?
  2. Afrin ilk şehidi kimdir?
  3. Musa özalkan ne zaman oldu?
  4. Musa özalkan kaç yaşında?
  5. Suriye'de kaç rejim askeri öldü?
  6. Musa özalkan nasıl şehit oldu?
  7. Musa Ozalkan kimdir?

Afrin de kaç asker şehidimiz var?

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan basın açıklamalarında; 4.608 PKK/YPG/PYD ve IŞİD mensubunun etkisiz hale getirildiği, 320 SMO askeri ile 54 TSK askeri hayatını kaybettiği ve 236 askerin ise yaralandığı açıklandı.

Afrin ilk şehidi kimdir?

Musa Özalkan… O Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk kahraman şehidi… 22 Ocak'ta ulaşan kara haber tüm Türkiye'yi yasa boğduktan 1 gün sonra vicdanları yaralayan bir olay yaşandı…

Musa özalkan ne zaman oldu?

Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, tarihinde Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatında, Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit oldu.

Musa özalkan kaç yaşında?

Peki Musa Özalkan kimdir? Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada 30 yaşındaki Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan şehit düştü.

Suriye'de kaç rejim askeri öldü?

Suriye'nin güneyindeki Dera'da 21 rejim askeri eski muhaliflerin kurduğu pusuda öldürüldü

Musa özalkan nasıl şehit oldu?

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kilis'in Gülbaba Köyü'nün doğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı devlet töreniyle Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Musa Ozalkan kimdir?

Peki Musa Özalkan kimdir? Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada 30 yaşındaki Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan şehit düştü. ... Şehidin 2 yıllık evli olduğu ve Ayşe Gökçen adında 5 aylık bir kız çocuğu bulunduğu öğrenildi.