Koton kime ait?

İçindekiler:

  1. Koton kime ait?
  2. Koton'un yeni sahibi kim?
  3. Koton mağazaları kapatılıyor mu?
  4. H&M markası hangi ülkeye ait?
  5. Koton kac ulkede?
  6. Stradivarius marka hangi ülkenin?

Koton kime ait?

Koton giyim firması, 1988 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Kurucuları Yılmaz Yılmaz ve Gülden Yılmaz'dır. Koton giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir. Firmada ki en önemli kişi Yılmaz Yılmaz'dır.

Koton'un yeni sahibi kim?

Çoğunlukla AVM'lerde mağazalaşan tekstil perakendesi Koton kurulduğu günden bugüne Yılmaz Yılmaz ve eşi Gülden Yılmaz tarafından yönetiliyordu. 1 Nisan'da yapılan olağan yönetim kurulu toplantısı ile şirketin yönetim kurulu başkanlığına Lütfü Döşkaya getirildi.

Koton mağazaları kapatılıyor mu?

Yılmaz'ın verdiği bilgilere göre Koton, cironun yüzde 80'ini oluşturan tüm mağazalarının üç ay için tamamen kapandığı 2020'yi negatif büyüme ile kapattı. 20'a göre yü'ye göre yüzde 50'nin üzerinde büyüme öngören Yılmaz, “Düze çıktık” diyor.

H&M markası hangi ülkeye ait?

H & M Hennes & Mauritz AB (kısa adı H&M) bir İsveçli uluslararası perakende giyim firması. Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren şirket erkek, kadın, gençler ve çocuklar için giyim eşyası üretmektedir.

Koton kac ulkede?

Koton, yaklaşık 8.500'den fazla çalışanı ve 275'i Türkiye'de 159'u yurt dışında olmak üzere toplam 434 mağaza ile 28 ülkede bulunan ve merkezi İstanbul olan mağazalar zinciridir.

Stradivarius marka hangi ülkenin?

Stradivarius, 1994 yılında Barselona, İspanya'da yenilikçi bir konsept ile bir aile şirketi olarak kuruldu. 1999 yılında Inditex Grubuna katılan Stradivarius'un 53 ülkede toplam 842 mağazası bulunmaktadır.