Aslan burcu kadının özelliği nedir?

İçindekiler:

  1. Aslan burcu kadının özelliği nedir?
  2. Aslan kadını aşık olur mu?
  3. Aslan burcu kadını nasıl giyinir?
  4. Aslan burcu kadını güvenilir mi?
  5. Aslan kadını hangi erkek burçla anlaşır?
  6. Aslan kadını iliskide nasil olur?
  7. Aslan burcu kadını hangi kokuları sever?
  8. Aslan burcu kadının kalbi nasıl kazanılır?
  9. Aslan burcu kadını hangi burçla evlenirse mutlu olur?
  10. Aslan burcu kimlerle uyumlu?

Aslan burcu kadının özelliği nedir?

Cesur, karizmatik ve güçlü aslan burcu kadını, doğuştan liderlik vasfına sahiptir. Daima kendinden emindir, sorumluluk almak ve fark edilmek ister. İlgi çekmeyi iyi bilir ve ilgi odağı olmaktan da çok hoşlanır. Başkalarının saygısını ve hayranlığını kazanmak, aslan kadınını harekete geçiren şeydir.

Aslan kadını aşık olur mu?

Aslan burcu kadınlarının aşık olmasıyla birlikte karşısındaki erkeğin gösterişi sevmemesine istinaden gösterişi bırakmasıyla, aslan burcu kadınlarının aşık olduğunu anlamak mümkündür. Aslan burcu kadınları dışarıdan romantik görünmeyen tarza sahip olsalar da aşkı yakaladıklarında romantik olmaya başlarlar.

Aslan burcu kadını nasıl giyinir?

Aslan Kadınının Stili: Aslan kadını ayakkabısından gömleğine kadar her şeyiyle ağır olmayı sever, pahalı markalardan giyinmeyi tercih eder. Yün ve saten kıyafetleri beğenirler. Hazır giyim yerine kendilerine özel kıyafet diktirmekten yanadırlar. Aslanlar için aksesuar fetişisti demek yanlış olmaz.

Aslan burcu kadını güvenilir mi?

Aslan burcu kadınları oldukça çekici ve tutkulu kadınlardır. Bu sebeple de kendilerine olan güvenleri oldukça yüksektir. Esprili yapıları ile dikkat çekmeyi başarırlar. Oldukça mükemmeliyetçi yapıya sahip oldukları için bazen zorlayıcı olabilirler.

Aslan kadını hangi erkek burçla anlaşır?

Aslan burcu kadınlarının genel olarak anlaştığı 3 tane burç vardır. Bu burçlar koç, ikizler ve yay burçlarıdır. Aslan burcu kadınları öz güvenleri yüksek olan ve iddialı olan koç burçları ile oldukça iyi geçinirler.

Aslan kadını iliskide nasil olur?

Aslan burcu kadını, sevecen, iyi kalpli, içten ve sıcak birisidir. Cinsellikte usta olan ve sevgisini cinsellik ile göstermeyi daha çok severler. Cinsel ilişkide yönetilen değilde yöneten taraf olmayı isterler. Cinsellik, aslan burcu kadınlar için olmazsa olmazlardandır.

Aslan burcu kadını hangi kokuları sever?

Aslan Burcu : Misk ve turunçgil kokuları aslan burcunun kokusudur. Gösterişli ve kendilerini fark ettirmekten son derece memnun olan aslan burçları her zaman için daha ağır ve yoğun kokuları tercih etmektedir. Başak Burcu : Temiz ve fresh kokular başak burçları için en uygun kokular olmaktadır.

Aslan burcu kadının kalbi nasıl kazanılır?

Bir Aslan burcunun kalbini fethetmek istiyorsanız, ona bir kral veya kraliçe gibi davranmayı ihmal etmemelisiniz. Haksız da bulsanız öncelikle ona haklı olduğunu hissettirmeli, sonra kalbini çelmelisiniz yavaş yavaş. Onu severek, sevdiğinizi hissettirerek her şeyi yapabilir, yaptırabilirsiniz.

Aslan burcu kadını hangi burçla evlenirse mutlu olur?

Aslan-Koç =Keyifli ve tutkulu bir ilişki ve mutlu bir evlilik gözükmektedir. Aslan-Boğa=İlişki yürüyebilir ama uzun ve kalıcı bir evlilik tarafları sıkacaktır. Aslan-İkizler=Eğlenceli bir aşk ilişkisi ve hoş bir evlilik ortaya çıkacaktır. Aslan-Yengeç=Bir taraf tutkulu sevgi diğer taraf korunma bekleyecektir.

Aslan burcu kimlerle uyumlu?

"Aslan burçları kendisi gibi ateş grubundan olan Yay ve Koç ile iyi anlaşırlar." Ancak gözlem ve haritalardaki durumlarına bakıldığında, kendisi gibi rekabetçi olan koç burcuyla yaya göre daha az anlaşması olacaktır. Aslan burcunun anlaşmakta zorlanacağı burçlar su grubu burçlarıdır.