Bulmacada Menzil ne demek?

İçindekiler:

  1. Bulmacada Menzil ne demek?
  2. Bulmacada kadınsı nedir?
  3. Mazeret ne demek bulmaca?
  4. Somurtkan bulmacada ne demek?
  5. Içinden zor çıkılır durum nedir?
  6. Bulmacada itki ne demek?
  7. Kanyon nedir bulmaca?
  8. Bulmacada vantilatör ne demek?
  9. Bulmacada acemce ne demek?
  10. Hitit bulmacada ne demek?
  11. Kellik bulmacada ne demek nedir?
  12. Bulmacada dolaylı ne demek?
  13. Alan korkusu bulmacada nedir?
  14. Tetkik nedir bulmaca?
  15. Tetkik etmek ne demek bulmaca?
  16. Bulmacada bir tür maymuncuk nedir?
  17. Bilim bilgi bulmacada ne demek?
  18. Fizikte anahtar ne demek bulmaca?

Bulmacada Menzil ne demek?

Cevap = Bulmacada Menzil nedir sorusuna verilecek cevap olarak ERİM - MESAFE yazabilirsiniz. Menzil Bulmacada = At değiştirmek ya da konaklamak üzere kervanların ve posta tatarlarının indikleri bina han nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Bulmacada kadınsı nedir?

Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kadınsı' sorusunun yanıtı birden fazladır. Bu nedenle bulmacanızdaki boşluk sayısına ve harf dizilişine göre aşağıdaki cevaplarımızdan birini seçmelisiniz. İşte cevaplar: Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 7 harfli ise cevaba FEMİNEN yazabilirsiniz.

Mazeret ne demek bulmaca?

Mazeret bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Mazeret nedir sorusuna verilecek cevap olarak MAHNA - BAHANE - ÖZÜR - ENGEL - ENGELLİK yazabilirsiniz. Mazeret Bulmacada = Bir kimseyi özürlü gösteren durum ya da olay nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Somurtkan bulmacada ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Somurtkan nedir sorusuna verilecek cevap olarak ABUS - ASIK yazabilirsiniz.

Içinden zor çıkılır durum nedir?

Verilmiş Cevaplar. Cevap : Bulmacada 'İçinden zor çıkılır durum' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'İçinden zor çıkılır durum' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise AÇMAZ yazabilirsiniz.

Bulmacada itki ne demek?

İtki bulmaca anlamı, İtki Bulmacada = Bireysel tepkileri devindiren güç ya da etken nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır. ... İtki Bulmacada = Bir tonozun kemerin ya da atkının bir duvar ya da dayanak üzerine uyguladığı yatay kuvvet nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Kanyon nedir bulmaca?

Kanyon bulmaca anlamı, ... Cevap = Bulmacada Kanyon nedir sorusuna verilecek cevap olarak GAPIZ - KISIK yazabilirsiniz. Kanyon Bulmacada = Bir akarsuyun kalkerli bir alanda oyarak oluşturduğu derin darboğaz nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Bulmacada vantilatör ne demek?

Vantilatör bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Vantilatör nedir sorusuna verilecek cevap olarak FAN - PERVANE - YELLETKE yazabilirsiniz. Vantilatör Bulmacada = Elektrik akımıyla işleyen havayı iterek harekete geçiren bir çeşit fırıldak nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Bulmacada acemce ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Acemce' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Acemce' sorusunun yanıtı 6 harflidir ve cevaba ise FARSÇA yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 6 harfli ise cevaba Acemce yazabilirsiniz.

Hitit bulmacada ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Hitit nedir sorusuna verilecek cevap olarak ETİ yazabilirsiniz.

Kellik bulmacada ne demek nedir?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Tıpta kellik nedir sorusuna verilecek cevap olarak ALOPESİ yazabilirsiniz.

Bulmacada dolaylı ne demek?

Dolaylı bulmaca anlamı, Cevap = Bulmacada Dolaylı nedir sorusuna verilecek cevap olarak Endirekt / Bilvasıta / Vasıtalı / İmalı yazabilirsiniz. ...

Alan korkusu bulmacada nedir?

Cevap : Bulmacada 'Alan Korkusu' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Alan Korkusu' sorusunun yanıtı 9 harflidir ve cevaba ise AGORAFOBİ yazabilirsiniz.

Tetkik nedir bulmaca?

Tetkik: Kelime anlamı incelemedir. Örneğin hasta oldunuz ve hastaneye gittiniz hastalığınız hakkında bağzı tetkikler yapılır. Yani kan alınır, bulgular not edilir, gözlem ve kontroller yapılır bunların hepsi birer tetkiktir.

Tetkik etmek ne demek bulmaca?

Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek: Sözlükte Araştırmak Nedir: Birini veya bir şeyi bulmak için bir yeri gözden geçirmek.

Bulmacada bir tür maymuncuk nedir?

Cevap : Bulmacada 'Bir tür maymuncuk' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Bir tür maymuncuk' sorusunun yanıtı 14 harflidir ve cevaba ise HIRSIZANAHTARI yazabilirsiniz.

Bilim bilgi bulmacada ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Bilgi bilim nedir sorusuna verilecek cevap olarak İRFAN - DANİŞ - TİLİ yazabilirsiniz.

Fizikte anahtar ne demek bulmaca?

Fizikte anahtar bulmaca anlamı Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Fizikte anahtar nedir sorusuna verilecek cevap olarak ŞALTER - KOMÜTATÖR - ÇEVİRGEÇ - ÇEVİRİCİ yazabilirsiniz.