Balparmak Apitera ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Balparmak Apitera ne işe yarar?
  2. Apitera Zen kimler kullanamaz?
  3. Apiterapi hangi hastalıklara iyi gelir?
  4. Balparmak Apitera dox ne işe yarar?
  5. Apitera GEST neye iyi gelir?
  6. Apiteralar ne işe yarar?
  7. Apiterapi ne işe yarar?
  8. Apiterapi neden kullanılır?
  9. Apitera dox nedir?
  10. Balparmak Apitera GEST nasıl kullanılır?
  11. Apitera propolis neye yarar?
  12. Zencefil tozu bal karışımı neye iyi gelir?
  13. Apiterapi polen nedir?
  14. Apiterapi eğitimi nedir?

Balparmak Apitera ne işe yarar?

Balparmak Apitera Up Plus Ne İşe Yarar? Balparmak Apitera Up Plus, günde iki saşe tüketildiğinde vücudun B vitamini ihtiyacını yüzde 45 oranında tek başına karşılayabilir. Bu yönüyle vücudundaki enerji oluşum metabolizmasının işleyişini ideal düzeyde tutmak isteyenler için uygun bir takviye edici gıda ürünüdür.

Apitera Zen kimler kullanamaz?

Arı ürünleri; bilinen alerjisi olanlarda, yüksek alerji riski taşıyanlarda ve astım hastalarında alerjiye sebep olabileceği için bu kişilerin arı ürünlerini tüketmesi önerilmez.

Apiterapi hangi hastalıklara iyi gelir?

Apiterapi Hangi Hastalıklara Uygulanır?
  • Bel fıtığı, Boyun fıtığı
  • Romatoid artrit.
  • Donmuş omuz.
  • Artrit (eklem iltihabı)
  • MS.
  • Kronik ağrı sendromu.
  • Karpal tünel sendromu.
  • Menstrüel ağrılar.
Daha fazla öğe...

Balparmak Apitera dox ne işe yarar?

Apitera Dox, pratik tek kullanımlık hijyenik ambalajı ve doğal içerikleri ile vücudun arınması ve yenilenmesine destek sağlamak isteyenler için pratik ve alternatif bir takviye edici gıdadır. İlaç niyetine kullanımı önerilmemekte olup, takviye edici gıda olarak tüketilmelidir.

Apitera GEST neye iyi gelir?

Balparmak Apitera Gest, arıların mucizevi salgısı olan propolis ile bal ve çeşitli formlarda rezene, tıbbi nane, kekik, zencefil ve kakulenin birleşiminden oluşan, doğal içerikler ile sindirim sisteminin doğal fonksiyonlarına destek sağlamak isteyenler için pratik ve alternatif bir takviye edici gıdadır.

Apiteralar ne işe yarar?

ApiteraMind, İçeriğindeki ginkgo, zerdeçal, biberiye, yaban mersini, bal ve arıların mucizevi salgısı propolis ile hafızanızı desteklemenize yardımcı olur.

Apiterapi ne işe yarar?

Tanımı: Apiterapi; arı ve arı ürünlerinin koruyucu ve bazı hastalıkların tedavisinde tamamlayıcı uygulama yöntemi olarak kullanılması biçimidir. Başlıca arı ürünleri bal, balmumu, arı poleni, propolis, arı sütü, apilarnil ve arı zehridir.

Apiterapi neden kullanılır?

APİTERAPİ ROMATİZMAL ARTRİT AĞRISINI AZALTMAKTADIR Apiterapi binlerce yıldır kullanılmaktadır. Mısır, çin ve orta asya da antik çağlardan beri, çeşitli ağrı türleri ve artrit ağrıları için arı zehiri tedavisi kullanılırdı. Arı zehiri, iltihap önleyicidir ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olur.

Apitera dox nedir?

Apitera Dox, arıların salgısı olan propolis ile bal ve çeşitli formlarda Altınotu, Barutağacı Kabuğu, Enginar, Maydonoz tohumu ve Tarçının birleşiminden oluşan, bir takviye edici gıdadır. ... Tarçın: Kokusu kuvvetli, keskin ve uzun süreli; tadı tatlımsı ve yakıcı bir bitkidir.

Balparmak Apitera GEST nasıl kullanılır?

Apitera Gest, pratik, tek kullanımlık, hijyenik ambalajı ve doğal içerikleri ile pratik ve alternatif bir üründür. Apitera Gest'i yetişkinlerin yemekten sonra günde 1-2 saşe tüketmesi önerilir. Direkt tüketilebilir. Arı ürünleri alerjisi, astım ya da yüksek alerji riski taşıyanların ürünü tüketmemesi önerilmektedir.

Apitera propolis neye yarar?

Balparmak Propolis Plus Yetişkin, içerdiği yoğun miktarda fenolik madde ve antioksidan ile zengin bir tüketim sağlar. Böylece vücuttaki sistemlerin normal işleyişinin korunmasına çok yönlü katkıda bulunur. İlaç niyetine kullanımı önerilmemekte olup, beslenmeye ek takviye edici gıda olarak tüketilebilir.

Zencefil tozu bal karışımı neye iyi gelir?

Bu karışım muhteşem bir balgam söktürücüdür; inatçı öksürüğün ve ses kısıklığının atlatılmasını kolaylaştırır. Bağışıklığı güçlendirme ve vücudu korumada yardımcı olduğu için soğuk algınlığına karşı da koruyucudur. Gribal rahatsızlıklarda rahatlatıcıdır ve iyileşme sürecini hızlandırır.

Apiterapi polen nedir?

Apiterapi, bal, polen, propolis, arı sütü, arı ekmeği, arı zehiri, apilarnil ve balmumu gibi arı ürünleriyle yapılan tedavi yöntemidir. Kelime anlamı olarak bal arısı anlamına gelen apis mellifera ile tedavi anlamına gelen therapia kelimelerinin birleşiminden meydana gelmektedir.

Apiterapi eğitimi nedir?

Eğitimin Amacı Tıp doktorlarının arı ve arı ürünlerin (bal, polen, propolis, arı sütü, arı ekmeği arı larvası ve arı zehirinin tıpta kullanımı ile ilgili bilgi be beceri sahibi olmak.