Cedi Osman neden Instagram hesabını kapattı?

İçindekiler:

  1. Cedi Osman neden Instagram hesabını kapattı?
  2. Cedi Osman Milli takıma ne zaman girdi?
  3. Cedi Osman Instagramı kapattı mı?
  4. Ebru Şahin Instagram neden kapandı?
  5. Cedi Osman milli takımda oynuyor mu?
  6. Cesi Osman neden kadroda yok?
  7. Ebru Şahin Instagram kapandı mı?
  8. Ebru Şahin Instagram hesabı yok mu?

Cedi Osman neden Instagram hesabını kapattı?

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Türk basketbolcu Cedi Osman, Yunanistan - Türkiye basketbol maçı yenilgisi sonrası gelen tepkiler nedeniyle sosyal medya hesapları kapattı.

Cedi Osman Milli takıma ne zaman girdi?

A millî takım Cedi, Türkiye millî basketbol takımı formasını ilk kez İspanya'da düzenlenen 2014 FIBA Dünya Şampiyonası'nda giydi. Turnuvanun ilk karşılaşması olan Yeni Zelanda maçında ilk resmî A millî maçına çıktı ve karşılaşmayı 2 ribaund ile tamamladı.

Cedi Osman Instagramı kapattı mı?

Başta Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Furkan Korkmaz gibi NBA'den gelen yıldızlarımıza rağmen alınan bu farklı yenilgi sert eleştirilere yol açtı. Tepkiler üzerine Cedi Osman da Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı.

Ebru Şahin Instagram neden kapandı?

Oyuncu Ebru Şahin'in sevgilisi, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yıldızlarından Cedi Osman, Yunanistan yenilgisi sonrası kaçan olimpiyat şansı üzerine gelen tepkiler nedeniyle Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı.

Cedi Osman milli takımda oynuyor mu?

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Cedi Osman ve Ömer Faruk Yurtseven takıma katıldı

Cesi Osman neden kadroda yok?

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Cleveland Cavaliers'ta forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, sol kalçasındaki sakatlık nedeniyle iki hafta forma giyemeyecek.

Ebru Şahin Instagram kapandı mı?

Bu hamlesinin ardından Şahin, Instagram hesabını da kapattı. ... Instagram'da 3.4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun sosyal medya detoksu 12 gün sürdü. Instagram hesabını yeniden aktifleştiren 26 yaşındaki ünlü oyuncu, yeni paylaşımlarına, "Ve geri döndüm" notunu düştü.

Ebru Şahin Instagram hesabı yok mu?

Ebru Şahin (@rebrusahin) • Instagram photos and videos.