Kova burcu nasıl biri?

İçindekiler:

  1. Kova burcu nasıl biri?
  2. Burçlar Kova hangi ay?
  3. Kova burcu neyi sever?
  4. Kova burcu nelerden korkar?

Kova burcu nasıl biri?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar.

Burçlar Kova hangi ay?

Yeni burç takviminin doğruluğu tam anlamıyla onaylanmadığı için, günümüzde hala klasik Zodyak Takvimi kullanılır. Bu nedenle de Kova burcu, 22 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasındaki dilime dahil edilebilir. 22 Ocak tarihi ve 19 Şubat tarihi de Kova burcunu kapsar.

Kova burcu neyi sever?

Kova burçlarının sevdikleri şeylerin başında teknoloji ve yeni icatlar geliyor. Darwin, Edison ve Galileo gibi tarihe damgasını vurmuş dahilerin burcu olan Kova burcu, dünyaya yeni icatlar yapmak için gelmiştir. Bu yüzden sürekli yeniyi kovalar ve teknolojik gelişmeleri hiçbir zaman kaçırmaz.

Kova burcu nelerden korkar?

Kova burcu rutinleşmekten acayip korkar. Özellikle hareketlerinin gözlem altında tutulmasından , başlarıyla istemediği şeyleri yapmaktan, değiştiremeyeceği durumlardan tırsar. Bunların dışında yalnız kalmakta en büyük korkuları arasındadır.