Şube öğretmenler Kurulu kimlerden oluşur?

İçindekiler:

  1. Şube öğretmenler Kurulu kimlerden oluşur?
  2. Şube öğretmenler Kurulu ne zaman yapılır?
  3. Şube öğretmenler Kurulu kimin başkanlığında toplanır?
  4. Zümre öğretmenler Kurulu ne zaman toplanır?
  5. Ilkokulda Şube öğretmenler Kurulu var mı?
  6. Öğretmenler Kurulu ne yapar?
  7. Genel öğretmenler Kurulu ne zaman toplanır?
  8. 2 dönem öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?
  9. Ilkokulda öğrenci Davranişlarini değerlendirme kurulu var mi?
  10. Doğum yapan öğretmene nöbet görevi ne zaman verilir?
  11. Zümre öğretmenler kurulu ne iş yapar?
  12. 2 dönem öğretmenler Kurulu ne zaman yapılacak?
  13. 2021 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?
  14. 2020-2021 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?
  15. Zümre toplantısına müdür yardımcısı katılır mı?

Şube öğretmenler Kurulu kimlerden oluşur?

KİMLERDEN OLUŞMAKTADIR? (1) Sınıf/şube öğretmenler kurulunun oluşumu; sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik öğretmenlerinden oluşur.

Şube öğretmenler Kurulu ne zaman yapılır?

Ancak, okul öncesi eğitim kurumlan ile ilkokullarda sınıf/şube öğretmenler kıırıılu oluşturulmaz. (2) Kurullar; ortaokul ve imam hatip ortaokullarında ekim, şubat ve haziran ayları içerisinde, ortaöğretim kumullarında ise kasım ve nisan ayları içerisinde yapılır.

Şube öğretmenler Kurulu kimin başkanlığında toplanır?

(4) Kurulun başkanı, eğitim kurumu müdürü veya görevlendireceği müdür yardımcısıdır. (5) Görüşülen konuların özelliğine göre öğrenci velileri ile ilgili sınıf/şubede derse giren eğitici personel de kurul toplantılarına davet edilebilir.

Zümre öğretmenler Kurulu ne zaman toplanır?

(4) (Değişik: 19 tarihli ve 15362682 sayılı Makam Onayı) Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda, ayrıca ortaöğretim kurumlarında kasım ve nisan ayları içinde eğitim kurumu müdürlüğünce planlanan tarihte bir iş günü içinde yapılır.

Ilkokulda Şube öğretmenler Kurulu var mı?

Sınıf/şube öğretmenler kurulu ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında oluşturulur, okul öncesi eğitim kurumları ile ilkokullarda oluşturulmaz. ... Bunun yanı sıra şube öğretmenler kurulunda bu Yönetmeliğin 31 inci maddesi hükmü gereğince, öğrencilerin başarıları değerlendirilerek uygulanmak üzere karar defterine yazılır.”

Öğretmenler Kurulu ne yapar?

Madde 76 - Öğretmenler kurulunda, öğretim işlerinin düzenli yürütülmesi, okulun düzen ve disiplin işleri, öğrencilerin eğitim ve yetiştirilmeleri, kanı (kanaat) notlarının incelenme ve onaylanması gibi öğretim ve eğitim işleri ile müdürün saptayacağı, Bakanlığın bildireceği konular üzerinde görüşmeler yapılır.

Genel öğretmenler Kurulu ne zaman toplanır?

a) Öğretmenler kurulu, ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda toplanır. Ayrıca okul müdürünün gerekli gördüğü zamanlarda ve kurul üyelerinin salt çoğunluğunun yazılı isteği doğrultusunda da kurul toplantısı yapılır.

2 dönem öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantı Tarihi ve Gündem Maddeleri. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 21 Pazartesi günü saat 11:00'da zoom üzerinden yapılacak olup, bağlantı linki öğretmenler grubundan paylaşılacaktır.

Ilkokulda öğrenci Davranişlarini değerlendirme kurulu var mi?

Yeni yönetmelik İKY 54. ve57. maddeyi incelediğimizde Ortaokul ve İmam-Hatip ortaokullarında kurulur diyor. ... Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu ortaokul ve İmam-Hatip Ortaokulunda kurulur hocam. ilkokullarda olmaz.

Doğum yapan öğretmene nöbet görevi ne zaman verilir?

(7) Hamile öğretmenlere, hamileliğin yirmi dördüncü haftasından başlayarak doğum sonrası analık izni süresinin bitimini takip eden bir yıllık sürenin sonuna kadar nöbet görevi verilmez.”

Zümre öğretmenler kurulu ne iş yapar?

Zümre öğretmenler kurulu; müdürün ve zümre başkanının vereceği görevlerle birlikte aşağıda belirtilen görevleri yapar: 1-Öğretimiyle görevli oldukları ders plânlarının yapılmasını ve öğretmenlerin uygulamada birlik içinde hareket etmelerini sağlar.

2 dönem öğretmenler Kurulu ne zaman yapılacak?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı 09.02.2021 Salı Günü Saat 11:00 de online olarak gerçekleşti.

2021 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?

2021-2022 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısı 31.08.2021 saat: 09:30 da okul toplantı salonunda yapılacaktır. g) E-okul uygulamaları , bilgi güncelleme, notları zamanında sisteme işleme vb.

2020-2021 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantı Tarihi ve Gündem Maddeleri. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 21 Pazartesi günü saat 11:00'da zoom üzerinden yapılacak olup, bağlantı linki öğretmenler grubundan paylaşılacaktır.

Zümre toplantısına müdür yardımcısı katılır mı?

İlkokullarda alan öğretmenleri, kendi alanlarındaki ilçe ve il zümre toplantılarına katılır. ... Alanında bir öğretmen olması durumunda zümre toplantısı, eğitim kurumu müdürü veya müdürün görevlendireceği müdür yardımcısı ile yapılır.