12 sınıf öğrencilerinin bursu ne zaman kesilir?

İçindekiler:

  1. 12 sınıf öğrencilerinin bursu ne zaman kesilir?
  2. Bursluluk parası ne zaman yatıyor?
  3. 12 sınıf son bursu ne zaman kesilir 2021?
  4. Bursluluk parası neden kesilir?

12 sınıf öğrencilerinin bursu ne zaman kesilir?

Burslu öğrencilerin bursları, burs almaya hak kazandıkları tarihi takip eden aybaşından itibaren okullarınca ödenir. Ödemeye tatil aylarında da devam olunur. Son sınıf öğrencilerinden okulu bitirenlerin bursları, güz dönemi sınavlarının sona erdiği tarihi takip eden aybaşında kesilir.

Bursluluk parası ne zaman yatıyor?

KREDİ BURS ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK? Taahhütnamesini onaylayan öğrencilere kasım ayı sonunda ekim ve kasım olmak üzere iki aylık ödeme yapılacak. Daha sonra ise KYK, ödemeleri TC kimlik numarasının son rakamına göre her ayın 6. ve 10. günleri arasında yapıyor.

12 sınıf son bursu ne zaman kesilir 2021?

MADDE 28 – (1) (Değişik: 10/9/2012-2012/3697 K.) Son sınıf öğrencilerinden, okulu bitirenlerin ve ortaöğretim kurumlarının son sınıfında beklemeli duruma düşenlerin bursları, ders yılının sona erdiği tarihi takip eden aybaşında kesilir.

Bursluluk parası neden kesilir?

Bir öğrencinin 4 yıl tamamladıktan sonra mezun olmadığı durumlarda, okulu 5 veya 6.yıla uzasa da 4. yıl sonunda bursu kesilmektedir. Yani bir öğrencinin alacağı burs süresi okulun normal süresi ile ilişkilidir. ... Not ortalaması 100'lük sistemde 53.33'ün altında olan öğrencilerin bursu kesilir.