Doğal göz farı nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Doğal göz farı nasıl sürülür?
  2. Doğal bir makyaj nasıl yapılır?
  3. Kahverengi tonlarda makyaj nasıl yapılır?
  4. Kahverengi göze hangi renk makyaj yapılır?

Doğal göz farı nasıl sürülür?

Günlük far nasıl sürülür?
  1. Makyajına cilt tonundan bir ton açık bir far ile başlayabilirsin. Bu tonla göz kapaklarının iç kısmını ve kaş kemerini aydınlatabilirsin.
  2. Sonrasında ten renginle uyumlu orta ton bir farı gözünün dış köşesinden başlayarak uygulamalısın. ...
  3. Sıra geldi tonu bir ton koyultmaya.

Doğal bir makyaj nasıl yapılır?

Doğal görünümlü makyaj için ince yapılı bir fondöten ya da BB krem veya CC krem tercih edebilirsin. Fondötenin az veya orta kapatıcılıkta olmalı, yüksek kapatıcılıkta olursa yüzünde makyaj yokmuş gibi durmayabilir. Islak bir sünger yardımıyla ve tampon hareketlerle fondöteni tüm yüzüne yedirmelisin.

Kahverengi tonlarda makyaj nasıl yapılır?

KAHVERENGİ TONLARDA GÖZ MAKYAJI YAPIMI Göz altınıza aynı renkte farı ince uçlu fırça ile geçin. Koyu kahve renk farınızı kirpik diplerinden başlayarak derinlik verin. Aynı şekilde alt kirpik diplerine de koyu kahveyi farınızı geçin. Geçişleri yumuşatmak için fırça yardımı ile yumuşatın.

Kahverengi göze hangi renk makyaj yapılır?

Kahverengi gözlere yakışabilecek en güzel far renkleri; bakır, bronz, haki, tüm toprak tonları, mavinin her tonu ve koyu laciverttir. Kahverengi gözler için en ideal makyaj; göz pınarlarından sonlara doğru en açık renk farı uygulayıp göz bitimine doğru rengi koyulaştırarak uygulamak gözlerinize derinlik verecektir.