Kastamonu Üniversitesi hangi ilçede?

İçindekiler:

  1. Kastamonu Üniversitesi hangi ilçede?
  2. Kastamonu Üniversitesi ders kaydi nasıl yapılır?
  3. Kastamonu Üniversitesinde hangi bölümler var?
  4. Kastamonu Üniversitesi ders geçme notu kaç?
  5. Kastamonu Kuzeykent Kampüsü hangi ilçede?
  6. Kastamonu Universitesinde kac ogrenci var?
  7. Kastamonu Üniversitesi ön kayıtları nasıl yapılır?
  8. ÖBS Giriş Şifresi Nasıl Alınır?
  9. Kastamonu Üniversitesi DD geçer mi?
  10. Kastamonu Üniversitesi en fazla kaç AKTS?
  11. Kuzeykent nereye bağlı?
  12. Kastamonu haritada yeri nerede?
  13. Kastamonu Üniversitesinde kaç öğrenci var?
  14. Kastamonu Üniversitesi harç paraları hangi bankaya yatırılacak?
  15. Öbs nasıl girilir?

Kastamonu Üniversitesi hangi ilçede?

Kastamonu Üniversitesi 41.386303 enlem ve 33.780201 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Aktekke Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır. Kastamonu Üniversitesi haritası Kastamonu ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Kastamonu Üniversitesi posta kodu 37200.

Kastamonu Üniversitesi ders kaydi nasıl yapılır?

Ders seçme ve kayıt yenileme işlerini öğrenciler öğrenci bilgi sistemi (https://obs.kastamonu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx) üzerinden yapmak zorundadır.

Kastamonu Üniversitesinde hangi bölümler var?

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ'ndeki Tüm Lisans Programları (Alfabetik Sırada)
  • Beslenme ve Diyetetik (Fakülte) (Sağlık Bilimleri Fakültesi) SAY.
  • Bilgi ve Belge Yönetimi. (Fen-Edebiyat Fakültesi) EA.
  • Bilgisayar Mühendisliği. ...
  • Biyoloji. ...
  • Biyomedikal Mühendisliği. ...
  • Coğrafya. ...
  • Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları ...
  • Ebelik (Fakülte)
Daha fazla öğe...

Kastamonu Üniversitesi ders geçme notu kaç?

c) Bir dersten AA, BA, BB, CB, CC notlarından birini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. Ayrıca, bir yarıyıla ait not ortalaması en az 2.00 olan öğrenciler o yarıyıl sonuna kadar DC notu aldıkları derslerden de başarılı sayılırlar.

Kastamonu Kuzeykent Kampüsü hangi ilçede?

Kastamonu Üniversitesi 41.424770 enlem ve 33.770176 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Kuzeykent Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır.

Kastamonu Universitesinde kac ogrenci var?

Kastamonu Üniversitesi
Eğitim dil(ler)iTürkçe
RektörProf. Dr. Ahmet Hamdi Topal
Öğrenciler20.535
Doktora öğrencileri289
7 satır daha

Kastamonu Üniversitesi ön kayıtları nasıl yapılır?

https://obs.kastamonu.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_Kayit_op.aspx adresi aktif hale geldiğinde Ön kayıt işlemlerinizi yaptıracağınız internete bağlı bir bilgisayardan söz konusu adresten T.C. Kimlik numaranız, baba adı ve doğum tarihi bilgilerinizi yazarak sisteme giriniz.

ÖBS Giriş Şifresi Nasıl Alınır?

OBS'ye giriş şifresini unutan/kaybeden öğrencilerin, https://obs.ankara.edu.tr adresindeki ekrandan “şifremi unuttum” butonuna tıklayarak karşılarına gelen soruları cevaplamaları durumunda sistemde kayıtlı e-posta adreslerine yeni şifre gönderilecektir.

Kastamonu Üniversitesi DD geçer mi?

1) Bir dersten AA, BA, BB, CB, CC, DC notlarından birini alan öğrenci, o dersi başarmış sayılır. 2) DD, FD, FF notları öğrencinin dersten başarısız olduğunu belirtir. 3) Derse devam yükümlülüklerini yerine getirmeyen veya ders uygulamalarına ilişkin koşulları sağlamadığı için başarısız olan öğrencilere D notu verilir.

Kastamonu Üniversitesi en fazla kaç AKTS?

Öğrenci iş yükü planlanan bütün öğretim ve değerlendirme etkinliklerini içerir. AKTS hesaplanmasında, • 1 AKTS = 25 – 30 saatlik iş yüküne karşılık gelir. Kastamonu Üniversitesi'nde 1 AKTS= 30 Saat olarak belirlenmiştir. 30 AKTS= 1 Dönemlik (Güz/Bahar) iş yüküne karşılık gelir.

Kuzeykent nereye bağlı?

Kuzeykent Mahallesi 41.421665 enlem ve 33.785583 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Kuzeykent Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır. Kuzeykent Mahallesi haritası Kastamonu ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Kuzeykent Mahallesi GPS koordinatları 41° 25´ 17.9940" ve 33° 47´ 8.0988".

Kastamonu haritada yeri nerede?

Kastamonu, Türkiye'nin kuzey kesiminde, Karadeniz Bölgesi'nde yer alan ildir. İlin komşularını (kuzeyden saat yönünde ilerlendiğinde) Sinop, Çorum, Çankırı, Karabük ve Bartın illeri oluşturmakta olup, ilin ayrıca kuzeyde Karadeniz'e kıyısı bulunmaktadır. İlin merkezi aynı isimli Kastamonu şehridir.

Kastamonu Üniversitesinde kaç öğrenci var?

Dr. Ahmet Hamdi TOPAL'dır. Üniversitede toplam 30.150 öğrenci öğrenim görmekte olup, 810 Akademik Çalışan ve 159 Yönetimsel Çalışan görev yapmaktadır.

Kastamonu Üniversitesi harç paraları hangi bankaya yatırılacak?

Öğrenim ücretleri 01- tarihleri arasında Öğrenci Numarası ile birlikte Ziraat Bankasının Türkiye'de bulunan herhangi bir ATM'sinden yatırılabilecektir. 2018-2019 akademik yılı için belirlenen öğrenim ücreti bilgisi için tıklayınız.

Öbs nasıl girilir?

1.1 ÖBS'ye nasıl girebilirim? Yanıt: ÖBS'ye girmek için [http://obs.ticaret.edu.tr/] adresini tarayıcınızın adres çubuğuna girmeniz ve ilgili adrese gitmeniz gerekir.