Mavimarmara olayı nedir?

İçindekiler:

  1. Mavimarmara olayı nedir?
  2. Emin Söylemez Kimdir?
  3. Mehmet Emin Söylemez Kimdir?
  4. Uğur Söylemez Kimdir?
  5. AGT nin sahibi kim?

Mavimarmara olayı nedir?

Mavi Marmara Saldırısı, Gazze filosu saldırısı, Mavi Marmara katliamı veya Deniz Meltemi Harekâtı, İHH İnsani Yardım Vakfı ve Özgür Gazze Hareketi'nin organize ettiği ve Gazze'ye insani yardım taşıyan 6 gemiye; Akdeniz'de, İsrail'den 70-80 mil (130-150 kilometre) açıktaki uluslararası sularda 'da İsrail ...

Emin Söylemez Kimdir?

Ahmet Emin Söylemez, 1988 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Babasının adı Uğur Süleyman Söylemez, Annesinin adı ise Tuğba Söylemez'dir. Ahmet Emin Söylemez, Instagram ve Youtube fenomeni, girişimci Büşra Nur Çalar Hanımefendi ile 24.09.2017 tarihinde Ankara'da evlenmiştir.

Mehmet Emin Söylemez Kimdir?

Mehmet Semih Söylemez Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olan AGT A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Capital CEO Club, ANSİAD (Antalya Sanayici İşadamları Derneği), TAİDER (Türkiye Aile İşletmeleri Derneği üyesidir.

Uğur Söylemez Kimdir?

Uğur Süleyman Söylemez: 4 yıldır komada olan Mavi Marmara Gazisiydi. Bugün hayatını kaybederek şehitler kervanına katıldı. Söylemez'in şehadeti ile birlikte Mavi Marmara'da İsrail'in katlettiği şehit sayısı 10'a yükseldi. Uğur Süleyman Söylemez 1963 yılında Ankara'da doğdu.

AGT nin sahibi kim?

* Ağaç Sanayinde Gelişmiş Teknoloji (AGT). Ahmet Söylemez, AGT'yi kurduktan sonra iki oğlu Mehmet Söylemez ile Mustafa Söylemez de 2-3 yıl içinde şirkette çalışmak üzere kolları sıvadı.