Istanbul Küçükyalı hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Istanbul Küçükyalı hangi semtte?
  2. Istanbul Maltepe Küçükyalı nerede?
  3. Izmir Küçükyalı hangi mahalle?
  4. Istanbul Maltepe nerede hangi yakada?
  5. Maltepe nasıl bir ilçe?
  6. Küçükyalı hangi otobüs gider?
  7. Izmir Kemeraltı hangi mahallede?
  8. Izmir Gültepe hangi Mahalle?
  9. Istanbul Maltepe Anadolu mu Avrupada mı?
  10. Istanbul Maltepe hangi tarafta?
  11. Zümrütevler hangi semtte?
  12. Istanbul Maltepe Altıntepe nasıl bir yer?
  13. Izmir Konak hangi semt?
  14. Konak Mahallesi nereye bağlı?
  15. Izmir Eşrefpaşa Caddesi hangi mahallede?

Istanbul Küçükyalı hangi semtte?

Küçükyalı, Maltepe
Küçükyalı
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeMaltepe
Nüfus (2018)
8 satır daha

Istanbul Maltepe Küçükyalı nerede?

Küçükyalı 40.946342 enlem ve 29.108871 boylamda yer almaktadır. Maltepe ilçesine bağlıdır. Küçükyalı haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Küçükyalı posta kodu 34844.

Izmir Küçükyalı hangi mahalle?

İLÇE ADIBELEDİYE SINIRLARIMAHALLE VE KÖY ADI
KONAKKÜÇÜKYALIPİRİREİS MAH.
KONAKKÜÇÜKYALITURGUTREİS MAH.
KONAKGÜZELYALI
KONAKGÜZELYALIGÖZTEPE MAH.
123 satır daha

Istanbul Maltepe nerede hangi yakada?

Maltepe, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir ilçedir. Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olan Maltepe, nüfus bakımından İstanbul'un dokuzuncu, Anadolu Yakası'nın dördüncü büyük ilçesi konumundadır.

Maltepe nasıl bir ilçe?

Konum olarak İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Maltepe ilçesi, şehrin eski yerleşim bölgelerinden biridir. Deniz kenarında yer alan konumu ile, tarihte genellikle yazlık evlerin yer aldığı Maltepe, daha sonra yerleşimin arttığı bir bölge olmuştur.

Küçükyalı hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Küçükyalı yakınından geçiyor: 130A, 130Ş, 16A, 16KH, 16S, 251.

Izmir Kemeraltı hangi mahallede?

Kemeraltı, Türkiye'nin İzmir şehrinde, Konak ilçesindeki Mezarlıkbaşı semtinden başlayarak Konak Meydanı'na kadar ulaşan ve ticari faaliyetlerin yoğun şekilde yaşandığı semt ve çarşıdır. Fevzipaşa Caddesi ve Eşrefpaşa Caddesi çarşının kara sınırlarını oluşturur.

Izmir Gültepe hangi Mahalle?

Semt/Mahalle olarak Anadolu Mh. ve Konak ilçesine bağlıdır. Gültepe Semt Merkez haritası İzmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Istanbul Maltepe Anadolu mu Avrupada mı?

İstanbul'un Anadolu yakasındadır. Batıda Kadıköy, kuzeyde Ümraniye ve Kartal, doğuda yine Kartal ilçeleriyle komşudur. Güneyinde Marmara denizi vardır. Yüzölçümü 52 kilometrekaredir.

Istanbul Maltepe hangi tarafta?

Maltepe, Çankaya
Maltepe
Bölgeİç Anadolu
İlAnkara
İlçeÇankaya
İdare
7 satır daha

Zümrütevler hangi semtte?

Zümrütevler. Maltepe ilçesinin popüler yerleşim bölgelerinden biri olan Zümrütevler semti; Gülensu, Girne, Gülsuyu ve Büyükbakkalköy semtleri ile komşudur.

Istanbul Maltepe Altıntepe nasıl bir yer?

İstanbul'un tepelerinden biri olarak bilinen Altıntepe, aynı zamanda son derece dik yokuşlara sahiptir. ... Minibüs yolundan ve E-5'ten bağlantısı bulunan bu semt, Küçükyalı ve Bostancı Marmaray'a, Bostancı Vapur İskelesi'ne yakın olup denizi görmesi sebebiyle de insanlar tarafından tercih edilir.

Izmir Konak hangi semt?

Konak, Türkiye'nin İzmir ilinin bir ilçesidir. Kuzeyinde İzmir Körfezi, kuzeydoğusunda Bayraklı, doğusunda Bornova, güneyinde Buca ve Karabağlar, batısında Balçova ilçeleri bulunmaktadır.

Konak Mahallesi nereye bağlı?

Konak Mahallesi 37.052937 enlem ve 37.341572 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Konak Mh. ve Şahinbey ilçesine bağlıdır. Konak Mahallesi haritası Gaziantep ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Konak Mahallesi posta kodu 27070.

Izmir Eşrefpaşa Caddesi hangi mahallede?

Eşrefpaşa Caddesi 38.425049 enlem ve 27.161135 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Yenişehir Mh. ve Konak ilçesine bağlıdır. Eşrefpaşa Caddesi haritası Izmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Eşrefpaşa Caddesi posta kodu 35110.