Henkel Türkiye Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Henkel Türkiye Genel müdür?
  2. Henkel ne iş yapar?
  3. Henkel müdür?
  4. Henkel Genel Müdürü Kimdir?
  5. Güray Yıldız kimdir?
  6. Henkel ne üretiyor?
  7. Hasan Alemdar kimdir?
  8. Fairy bulaşık deterjanı hangi ülkenin markası?
  9. Fairy bulaşık deterjanı kime ait?
  10. Perwoll hangi ülkenin ürünü?
  11. Pritt kimin malı?
  12. Fairy ne malı?
  13. Henkel ürünleri kime ait?

Henkel Türkiye Genel müdür?

Güray Yıldız - General Manager - Laundry and home care - Henkel | LinkedIn.

Henkel ne iş yapar?

Henkel, tüm dünyada, Adhesive Technologies (Yapıştırıcı Teknolojileri), Beauty Care (Güzellik ve Bakım) ve Laundry & Home Care (Çamaşır ve Ev Bakım) olmak üzere üç alanında lider marka ve teknolojileriyle faaliyet göstermektedir.

Henkel müdür?

Türk Henkel'de Beauty Care Genel Müdürlüğü görevine Martin Schittengruber getirildi. Beauty Care Orta Doğu ve Afrika Ülke Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak çalışmakta olan Martin Schittengruber, 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türk Henkel Beauty Care Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Henkel Genel Müdürü Kimdir?

Carsten Knobel (–) Henkel/CEO

Güray Yıldız kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Güray Yıldız, 1997 yılında Gillette'te kariyerine başladı. 1999'da Henkel'e geçiş yaparak Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Zincir Mağaza Temsilcisi oldu.

Henkel ne üretiyor?

Persil, Pril, Vernel, Schwarzkopf, Fa, Diadermine, Pritt ve Loctite gibi lider markaları, 1500 çalışanı, 3 modern üretim tesisi ve 8 bölge müdürlüğüyle "Çamaşır ve Ev Bakımı", "Güzellik ve Bakım", "Yapıştırıcı Teknolojileri" alanlarında faaliyetlerini başarıyla yürüten Türk Henkel, Türkiye ekonomisine de önemli ...

Hasan Alemdar kimdir?

Hasan Alemdar, Ekim 2020 itibariyle, Henkel Beauty Care Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanarak bölgenin toplam sorumluluğunu üstlenmiş olacak. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilen Alemdar, 55 yaşında, evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Fairy bulaşık deterjanı hangi ülkenin markası?

Fairy markası Procter & Gamble (P&G) şirketine aittir. Fairy isminin Türkçe karşılığı Peri anlamına geliyor. Amerikan merkezli şirketin ilk ürünü 1898 yılında piyasaya sürüldü. 1900 yılında Fairy sabunları satışa çıktı.

Fairy bulaşık deterjanı kime ait?

Fairy
TürTemizlik sektörü
SahibiProcter & Gamble
KökeniAmerika Birleşik Devletleri
Çıkış1950
Web sitesiSitesi
1 satır daha

Perwoll hangi ülkenin ürünü?

Perwoll (deterjan) Perwoll, Henkel şirketine ait bir sıvı çamaşır deterjanı markasıdır. Perwoll yün, ipek ve mikrofiber tekstilleri için çamaşır bakım ürünleri sunmaktadır.

Pritt kimin malı?

Pritt
TürYapıştırıcılar, tutkal
SahibiHenkel
KökeniAlmanya
Satış alanıTüm dünya
2 satır daha

Fairy ne malı?

Fairy, Procter & Gamble şirketine ait bulaşık temizleyicisi markasıdır.

Henkel ürünleri kime ait?

Fritz Henkel 'de iki ortağı ile birlikte Almanya'nın Aachen kentinde Henkel & Cie firmasını kurdu ve ilk ürünü olan silikat esaslı bir deterjanı pazarlamaya başladı. İzleyen yıllarda bu girişimci aile ve binlerce çalışanı, Henkel'i global bir şirkete dönüştürdü.