Polen vitamini kilo aldırır mı?

İçindekiler:

  1. Polen vitamini kilo aldırır mı?
  2. Propolis ne zaman içilmeli?
  3. Propolis günde kaç damla içilir?
  4. Polen suyla içilir mi?
  5. Propolis ne kadar tüketilmeli?

Polen vitamini kilo aldırır mı?

Arı poleni metabolizmanızı harekete geçirerek kalori yakımını hızlandırır. Genellikle kilo alımına neden olan kimyasal dengesizlikleri ortadan kaldırarak iştahın düzenlenmesini ve dengelenmesini sağlar. Arı poleni ayrıca doğal bir enerji kaynağıdır dolayısıyla kilo verirken kendinizi iyi hissedersiniz.

Propolis ne zaman içilmeli?

İnsan vücudu için oldukça sağlıklı olan propolis günde en fazla 3 kez kullanılmalıdır. Propolisin fazla kullanımı vücutta yan etkilere sebep olabilmektedir. Propolis içerisinde; yüzde elli reçine, yüzde otuz bal mumu, yüzde on esansyel yağlar, yüzde beş polen ve yüzde beş minarel madde bulundurmaktadır.

Propolis günde kaç damla içilir?

· Öncelikle piyasada sıklıkla karşılaştığımız propolis damla nasıl kullanılır sorusunun cevabını vermek gerekir. Propolis damla preparatları için yetişkinlerin günde 20 damla, çocukların ise günde 10 damla kullanması yeterlidir.

Polen suyla içilir mi?

Bunların yanında gün içerisinde bir uzmanın belirlediği miktarda ve saatlerde arı polenlerini doğrudan da tüketebilirsiniz. Ilık süt ve balla tatlandırarak ya da suyla birlikte de yemek mümkün.

Propolis ne kadar tüketilmeli?

Günlük antioksidan ihtiyacının karşılanması için yetişkinler en az %10 oranında saf Anadolu propolisi içeren bir damladan, yetişkinler için günde en az 20 damla, çocuklar için ise günde en az 10 damla tüketmelidir.