Turkcell hediye internet nasıl kazanırım?

İçindekiler:

  1. Turkcell hediye internet nasıl kazanırım?
  2. Turkcell bedava internet hilesi nasıl yapılır?
  3. Nasıl bedava dakika kazanılır?
  4. Türk Telekom aran kazan nasıl yapılır 2020?
  5. Turkcell 10 GB nasıl yapılır?

Turkcell hediye internet nasıl kazanırım?

Turkcell GNÇ 1 GB ücretsiz internet kazanmak için telefonunuza "BİP" uygulamasını indirin ve uygulamanın sol menüsünde yer alan "Keşfet" bölümüne tıklayın. Buradan da Turkcell GNÇ kanalına giriş yapın. Bu bölümde son olarak GNC1GB yazın ve 1 ay geçerli 1 GB bedava internet kazanın.

Turkcell bedava internet hilesi nasıl yapılır?

Turkcell yeni ücretsiz internet hilesi yapmak için Turkcell sin kartı Turkcell şubelerinden yenileme ve alınan kartın yeni şifresini mesajla EN HIZLI ifadesinin ardına yazarak, 2222 numarasına gönderme yöntemi izlenir. Bu işlem ile ücretsiz şekilde yeniletilen sım kart üzerinden 10 GB bedava internet kazanılır.

Nasıl bedava dakika kazanılır?

Sizlere bedava dakika paketi kazanmak istiyorsanız telefonunuzdan SURPRIZ yazıp 2222 mesaj yazdığınızda size gelen surprız hediye ile dakikalarınız hemen hattınıza yüklenir. Ayrıca FIRSAT yazıp 2222 SMS gönderen herkes turkcell konuşma paketi kazanıyor.

Türk Telekom aran kazan nasıl yapılır 2020?

Kampanyaya dâhil etmek istediğiniz 444'lü numaranıza gelen aramaları karşılayan hatlarınızı 12 ay boyunca koruma sözü vermeniz durumunda, hattınıza gelen her 100 dakika 444 araması için bir sonraki fatura dönemi kullanılmak üzere 10 dakika her yöne; 24 ay boyunca koruma sözü vermeniz durumunda ise 15 dakika her yöne ...

Turkcell 10 GB nasıl yapılır?

Turkcell 10 GB hediye internet kampanyasına katılmak için telefonunuzun mesaj kısmına ENHIZLI yazıp boşluk bırakın ve promosyon şifresini yazarak 2222 SMS gönderin. Gönderilen kısa mesaj ücretsizdir. Bilgilendirme mesajı geldiği anda paket aktif olur.