Ayı Yogi yi kim seslendiriyor?

İçindekiler:

  1. Ayı Yogi yi kim seslendiriyor?
  2. Rigby kim seslendiriyor?
  3. RIZA Karaagacli hangi radyoda?
  4. Küfürbaz Haydo kim seslendiriyor?
  5. Mordekay ve Rigbi kim?
  6. Mordecai ve Rigby nedir?
  7. Rıza Karaağaçlı kim?
  8. Küfürbaz Haydo ne demek?
  9. Küfürbaz Haydo hangi karakter?
  10. Mordekay ve Rigby hangi hayvan?
  11. Skips neden sekiyor?

Ayı Yogi yi kim seslendiriyor?

12. Ayı Yogi'yi seslendiren sanatçıysa Kadir Özübek'ti.

Rigby kim seslendiriyor?

Seslendirme Tablosu
KarakterOrijinal SeslendirmeTürkçe Seslendirme
RigbyWilliam SalyersÖzgür Özdural
BensonSam MarinLevent Sülün (1-2. sezon) Tugay Erverdi (3-8. sezon)
SkipsMark HamillFatih Özacun
PopsSam MarinMustafa Dinç
7 satır daha

RIZA Karaagacli hangi radyoda?

1994 yılında Radyo Vizyon'a 1997'de de Radyo Mydonose'a geçti. 6 buçuk yıl Radyo Mydonose'da kaldıktan sonra Radyo Tatlıses'e transfer oldu. 1.5 yıl Tatlıses'te kaldı ve 2006 Temmuz'unda Tatlıses'den ayrıldı. Şu sıralar ise Cartoon Network Türkiye programlarının giriş-çıkış jeneriklerini seslendirmektedir.

Küfürbaz Haydo kim seslendiriyor?

Kemal Ekşioğlu Paylaşımları on Instagram: “Çocukluğumuz Efsanesi Küfürbaz Haydo'yu Seslendiren Genco”

Mordekay ve Rigbi kim?

Mordecai, 23 yaşında mavi bir alakargadır. En iyi arkadaşı Rigby'dir. İngilizce versiyonunun seslendimesi J.G. Quintel; Türkçe versiyonunda ise Harun Can tarafından yapılmaktadır.

Mordecai ve Rigby nedir?

Sürekli Dizi, J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisidir. Dizinin başkahramanları Mordecai ve Rigby'dir. Olaylar bu iki karakterin etrafında gelişir. Mordecai ve Rigby'nin gazetede gördükleri iş ilanına başvurmasıyla parktaki çalışma hayatları başlar.

Rıza Karaağaçlı kim?

Hakkında : Rıza Karaağaçlı Türk radyo programcısı, sunucu ve seslendirme sanatçısı. ... 1987 yılında Ankara TRT'de seslendirmeler yapmaya başladı ve 1992 yılında radyoculuğa ilk adımını Gün FM 'de attı. 1994 yılında Radyo Vizyon'a ,1997'de de Radyo Mydonose'a geçti.

Küfürbaz Haydo ne demek?

Küfürbaz Haydo olarak bilinen bol bol küfür içeren bir Looney Tunes çizgi filmidir. Baş rolde her zaman Haydo ve bir tavşan oynamaktadır. Küçük çocuklar için yada daha çok okul öncesi çağındaki çocuklar oldukça için uygundur. İzleyen kişilerde hafif bir gülümseme, bazılarında ise bu ne amk ifadesi bulunur.

Küfürbaz Haydo hangi karakter?

Bir zamanların efsanesi küfürbaz haydo'nun yani yosemite sam'in gerçek Türkçe düblajlı hali.Küfürbaz Haydo bölümleri çok daha eğlenceliymiş bunu kabul etmek lazım.İstikbal yerli yataklarında...

Mordekay ve Rigby hangi hayvan?

Rigby 23 yaşında bir rakundur. Serinin ana karakterlerinin ikisinden biridir. (Diğeri en iyi arkadaşı olan Mordecai). Amerika'da William Salyers, Türkiye'de ise Özgür Özdural tarafından seslendirilmektir.

Skips neden sekiyor?

Sürekli zıpladığı için ismi Skips olmuştur. Sürekli zıplamasının nedeni eskiden bir kız arkadaşı vardır ve onlar hep zıplarlar ama kız arkadaşı ölünce Skips çok üzülür ve devamlı zıplayacağına söz vermiştir.