Türk Telekom ücretsiz antivirüs programı nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom ücretsiz antivirüs programı nasıl yüklenir?
  2. Türk Telekom 2 GB WiFi hediye nedir?
  3. Türk Telekom ücretsiz WiFi nasıl kullanılır?
  4. John McAfee nasıl öldü?
  5. McAfee nasıl öldü?
  6. McAfee kac tl?

Türk Telekom ücretsiz antivirüs programı nasıl yüklenir?

Türk Telekom Güvenlik McAfee Antivirüs Plus (3 Lisans) https://www.turktelekomguvenlik.com ' den Tek Şifre ile giriş yaptıktan sonra Virüs Koruma sayfasında HEMEN İNDİR sekmesine tıklayın. Açılan sayfada kurulum yazılımını indirebilir ve ücretsiz olarak lisanslarınızı etkinleştirebilirsiniz.

Türk Telekom 2 GB WiFi hediye nedir?

ADSL Kullanıcıları İçin Türk Telekom internet aboneliğiniz ile birlikte abone olduğunuz internet paketine göre 2 GB Türk Telekom WiFi Hediye. Ayrıca bu kotaya ek olarak Türk Telekom WiFi Otomatik için aylık 1 GB hediyeniz Türk Telekom'dan size ücretsiz.

Türk Telekom ücretsiz WiFi nasıl kullanılır?

Türk Telekom Aboneleri için Türk Telekom WiFi Hizmetine Giriş Türk Telekom WiFi isim ve logosunu gördüğünüz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın kablosuz internet (Wireless) özelliğini açınız. Kablosuz ağlardan (SSID) “Turk Telekom WiFi”ı seçiniz. Herhangi bir ağ şifresi sorulmadan bağlantı yapılacaktır.

John McAfee nasıl öldü?

İntihar John McAfee/Ölüm nedeni

McAfee nasıl öldü?

McAfee'nin kişisel serveti 2007-2008 finansal krizinde zarar etmeden önce $100 milyonla zirveye ulaşmıştı. 23 Haziran 2021'de İspanya'da yattığı hapishanede intihar ederek hayatına son vermiştir.

McAfee kac tl?

McAfee® Total Protection, internet yaşamınız için virüsten koruma, kimlik ve gizlilik koruması sağlar. *Bugün 149,95 TL 1 yıllık başlangıç fiyatından ödeyin.