Vodafone yanımda yı nasıl indiririm?

İçindekiler:

  1. Vodafone yanımda yı nasıl indiririm?
  2. Vodafone yanımda nelere bakılır?
  3. Vodafone yanımda neden durduruldu diyor?
  4. Vodafone TV nasıl aktifleştirme?
  5. Vodafone hediye çarkı hangi gün çevriliyor?
  6. Vodafone yanımda ne işe yarar?
  7. Vodafone TV 2 GB nasıl kullanılır?
  8. Vodafone TV eğlence paketini nasıl kullanabilirim?
  9. Çark ne zaman çevriliyor?

Vodafone yanımda yı nasıl indiririm?

Vodafone yanımda uygulamasını online mağazalarından ücretsiz indirebilirsiniz. Google Play ve App Store uygulama mağazalarında arama sekmesine “Vodafone Yanımda” yazmanız yeterli. İlk gelecek sonuca tıklayın ve Vodafone Yanımda uygulamasının orijinal versiyonunu indirin.

Vodafone yanımda nelere bakılır?

Vodafone Yanımda Uygulaması ile; - Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebilirsiniz. - Faturanızı ödeyebilir, Cep Lira (faturasız hatlar) yükleyebilirsiniz. - Tarife değişikliği yapabilir, ek paket satın alabilirsiniz.

Vodafone yanımda neden durduruldu diyor?

Vodafone Yanımda durduruldu hatası ile karşılaşmanızın bir diğer sebebi telefonunuzun hafızasının dolu olması olabilir. Uzun süredir kullanmadığınız gereksiz uygulamaları telefonunuzdan kaldırarak hafızayı boşaltabilirsiniz.

Vodafone TV nasıl aktifleştirme?

SMS ile Full Paket aboneliği başlatmak için: VTV FULL yazıp 7000'e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone hediye çarkı hangi gün çevriliyor?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.

Vodafone yanımda ne işe yarar?

Vodafone yanımda uygulaması Vodafone tarafından geliştirilen uygulamalardan biridir. Müşterilerine kolaylık sunmak isteyen Vodafone yanımda uygulaması ile bütün mobil hat işlemlerini yapabilir, bakiye yükleyebilir yada faturanızı ödeyebilirsiniz.

Vodafone TV 2 GB nasıl kullanılır?

Eğlence veya Red paketi abonesi iseniz servise Vodafone mobil internet üzerinden bağlanmanız halinde her ay Vodafone TV yönüne yapacağınız ilk 2 GB'lık kullanım ücretsiz olup aynı ay içinde sonrasındaki kullanımlarınız tarifenizdeki data paketinizin kotasından düşer, veya tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.

Vodafone TV eğlence paketini nasıl kullanabilirim?

Vodafone TV Full Paket aboneliğinizi ise Vodafone TV uygulaması veya Vodafone Yanımda üzerinden istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. SMS ile Full Paket aboneliği başlatmak için: TV DEVAM yazıp 7000'e SMS gönderebilirsiniz.

Çark ne zaman çevriliyor?

Çarkı haftada 1 defa çevirebilirsiniz. Her hafta Pazartesi çekiliş sıfırlanır ve size yeni bir hak tanınırız. Genelde sorulan sorulardan biri ise 2 defa çark çevirme var mı sorusudur. İster faturalı olun isterse faturasız haftalık 1 defa çark çevirme hakkınız vardır.