Ek internet paketi nasıl alınır vodafone?

İçindekiler:

  1. Ek internet paketi nasıl alınır vodafone?
  2. Vodafone haftalık 10 GB ne kadar?
  3. Vodafone 1 GB nasıl alınır?
  4. Vodafone internet paketi nasıl öğrenilir?
  5. 1 gb kaç TL Vodafone?

Ek internet paketi nasıl alınır vodafone?

Online Self Servis üzerinden ek paket satın almak. 7000 Sesli Yanıt Servisini arayarak, hatta 7000'a direk mesaj göndererek bile dilediğiniz ek internet paketini kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/faturali-ek-paketler.

Vodafone haftalık 10 GB ne kadar?

Vodafone haftalık 10 GB ek internet paketi faturalı aboneler için geçerlidir. Haftalık 10 GB paketi 29 TL olarak ücretlendirilmiştir. Yurt içinde 7 gün boyunca gecerlidir. Paket tekrar etmez.

Vodafone 1 GB nasıl alınır?

My Vodafone'dan 1 GB Hediye! My Vodafone uygulamasını indirin, anında 1 GB kazanın! Faturalı ve faturasız abonelerimiz uygulamayı indirdiğinde (uygulamaya giriş yaptığında) 1 GB hediye internet kazanacaklardır.

Vodafone internet paketi nasıl öğrenilir?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

1 gb kaç TL Vodafone?

Paketiniz bittiğinde ay ortasında yarı yolda kalmayın diye 1GB internet, her yöne 1 SMS Vodafone Faturasız'da sadece 12 TL!