Honor 8 s kaç inç?

İçindekiler:

  1. Honor 8 s kaç inç?
  2. Honor 8S çift hatlı mı?
  3. Honor 8 s kaç bit?
  4. Honor kim satın aldı?
  5. Honor kimin?
  6. Honor marka kime ait?
  7. Honor ve Huawei Aynı mi?
  8. Honor nerenin malı?

Honor 8 s kaç inç?

5.71 inç damla çentikli FullView ekran, 3 taraftan daraltılmış çerçeveleri ile „.63 ekran kasa oranına ulaşıyor.

Honor 8S çift hatlı mı?

Çift SIM kart desteği sunarak hem iş telefon hattını hem de kişisel telefon hattını aynı anda kullanmayı hedefleyenlerin de alışveriş listelerine giren Honor 8S 32 GB fiyatları açısından ulaşılabilir aralıklarda yer alıyor.

Honor 8 s kaç bit?

Tip/teknoloji Ekranın temel özelliklerinden biri, ekranda kullanılan ve görüntü kalitesini doğrudan etkileyen teknolojidir.IPS
Renk derinliği Ekranın renk derinliği, her piksel için kullanılan toplam bit sayısını gösterir. Ekranın gösterebileceği maksimum renk sayısı hakkında bilgi.24 bit 16777216 renkliler
9 satır daha

Honor kim satın aldı?

Çinli teknoloji devi Huawei'nin fiyat/performans odaklı ürünleriyle dikkat çeken alt markası Honor, Shenzhen Zhixin New Information Technology Co. Ltd adlı yerel bir konsorsiyuma resmen satıldı. Satın alma işlemi tamamlandığında Huawei, Honor üzerinde herhangi bir hisseye sahip olmayacak.

Honor kimin?

Honor, (HONOR olarak pazarlanıp stilize edilmektedir) merkezi Shenzhen, Çin'de olan ve Shenzen Zhixin New Information Technology Co.'ye ait olan bir Akıllı telefon üreticisi, Mobil internet sağlayıcı ve aksesuar üreticisidir. 2013-2020 yıllarında Huawei yan kuruluşu idi.

Honor marka kime ait?

Çinli teknoloji üreticisi Huawei resmi açıklamayı yaptı: Honor markası resmen satıldı! Huawei, global internet sitesinden yaptığı açıklama ile 2013 yılında piyasaya sürdüğü alt markası Honor'ı, Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd.'ye sattığını duyurdu.

Honor ve Huawei Aynı mi?

Huawei'nin alt markası Honor, Londra'da düzenlediği etkinlikte Honor 10 adını taşıyan yeni akıllı telefonunu tanıttı. ... Huawei'nin alt markası Honor, geçtiğimiz günlerde Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı.

Honor nerenin malı?

Honor; merkezi Shenzen, Çin'de olan ve Huawei'ye ait olan bir akıllı telefon üreticisidir.