Liselerde hangi dersler yüz yüze?

İçindekiler:

  1. Liselerde hangi dersler yüz yüze?
  2. Ortaokul kaç saat?
  3. Ortaokullarda günde kaç saat ders var?
  4. 8 sınıfta kaç kitap var?
  5. 8 sınıflar kaç saat ders görecek?
  6. Okullar kaç gün olacak 2021?

Liselerde hangi dersler yüz yüze?

Bu sınıflarda haftada 12 ders saati yüz yüze eğitim yapılması durumunda Türkçe, matematik, fen bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, yabancı dil, din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri, 22 ders saati yüz yüze eğitim durumunda Türkçe, matematik, fen bilimleri, T.C.

Ortaokul kaç saat?

Ortaokul 8. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 12-22 saat, Lise hazırlık 9. 10. 11. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada iki (2) gün, Lise 12. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 16-24 saat olacak şekilde yüz yüze eğitime başlanacaktır.

Ortaokullarda günde kaç saat ders var?

- Bütün risk gruplarındaki illerde bulunan ortaokulların 8'inci sınıflarında, sınıf mevcudunun kalabalık olması ve sınıfın bölünmesini gerektiren durumlarda haftada 12 ders saati, diğer durumlarda ise haftada 22 ders saati yüz yüze eğitim yapılacak.

8 sınıfta kaç kitap var?

Talim ve Terbiye Kurulu Haftalık ders saatleri çizelgesini incelediğimizde 8. sınıfta 29 saat zorunlu bir ders var. Öğrenciler 8. sınıfta haftada toplamda 35 saat ders görüyorlar.

8 sınıflar kaç saat ders görecek?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre; bütün risk gruplarındaki illerde bulunan ortaokulların 8. sınıflarında sınıf mevcudunun kalabalık olması ve sınıfın bölünmesini gerektiren durumlarda haftada 12 ders saati, diğer durumlarda ise haftada 22 ders saati yüz yüze eğitim yapılacak.

Okullar kaç gün olacak 2021?

Bütün risk gruplarındaki illerde bulunan özel eğitim okulları, özel eğitim sınıfları ve özel eğitim ana sınıflarında öğle arası verilmeyecek olup bir ders saati 30 dakika, teneffüsler ise 10 dakika olacak şekilde haftada 5 gün ve günde 6 ders/etkinlik saati yüz yüze eğitim yapılacak.