Velavit Colostrum nedir?

İçindekiler:

  1. Velavit Colostrum nedir?
  2. Velavit neye yarar?
  3. Velavit hangi firmanın?
  4. Velavit C vitamini ne ise yarar?
  5. Velavit V effer C Nasıl Kullanılır?
  6. Ogansia Colostrum ne işe yarar?
  7. Colostrum nelerde bulunur?
  8. Velavit C vitamini nasıl kullanılır?
  9. Effer-C ne işe yarar?
  10. Effer-C nasıl içilir?
  11. Ogansia propolis ne işe yarar?
  12. Velavit V Firstect with Colostrum ne işe yarar?
  13. Effer-C 1000 mg nedir?

Velavit Colostrum nedir?

V-Firstect with Colostrum Kolostrum, Arı Sütü ve Vitamin içeren Takviye Edici Gıda. V-Firstect with Colostrum, içeriğindeki standardize 0 IgG'li Kolostrum'la Beta Glukan ve D3 vitaminini bir araya getiren Türkiye'deki tek üründür.

Velavit neye yarar?

Yemek Sonrası Günde 1 Tablet olarak kullanılır. Probiyotik, Enzim, İnulin ve Zencefil içeren Takviye Edici Gıda V-Probiotics with Enzymes, Enzim, İnulin, Bromelain ve Zencefil ile zenginleştirilmiş yenilikçi formülasyonuyla probiyotik desteği sunar. Yemek zamanı günde 1 kapsül olarak kullanılır.

Velavit hangi firmanın?

HAKKIMIZDA. Velavit, Türkiye'de Salute Grup çatısı altında yer alan yenilikçi bir gıda takviyesi markasıdır.

Velavit C vitamini ne ise yarar?

C vitamini , özellikle soğuk kış aylarında kurtarıcı olan bir vitamindir. Antioksidan özelliği, bağışıklık sistemine destek olması, demir emilimini arttıran bir yiyecek olması gibi birçok yararı vardır. C vitamini eksikliği diş etinde kanama ve zayıf bir bağışıklık sistemi gibi bazı sorunlara yol açabilir.

Velavit V effer C Nasıl Kullanılır?

Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri ve yetişkinlerde günde 1 tablet suda eritilerek tüketilmesi tavsiye edilir.

Ogansia Colostrum ne işe yarar?

Kolostrum önemli besin öğelerini dengeli ve yüksek yoğunluklarda içerdiğinden, yeterli bir beslenme sağlamasının yanı sıra aynı zamanda vücudun savunma sisteminin güçlenmesine de katkıda bulunur. İmmünolojik açıdan aktif maddeler (immünoglobünler) bakımından zengindir.

Colostrum nelerde bulunur?

Kolostrum (beestings veya ilk süt olarak da bilinir), hamileliğin sonlarında ve doğumdan birkaç gün sonra meme bezleri tarafından üretilen bir süt türüdür.

Velavit C vitamini nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri ve yetişkinlerde günde 1 tablet suda eritilerek tüketilmesi tavsiye edilir.

Effer-C ne işe yarar?

Ürünün formülasyonunda C vitamini, çinko, D vitamini; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. C vitamini, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Effer-C nasıl içilir?

Tok karnına, günde 1 saşe ürünü 200 ml su içerisinde çözündükten sonra günün herhangi bir saatinde tüketebilirsiniz.

Ogansia propolis ne işe yarar?

ü Vücudu radyasyon, zararlı kimyasallar ve toksinlerden temizler. ü Vitamin, magnezyum, kalsiyum, iyot, potasyum, sodyum, bakır, çinko, mangan ve demir bakımından zengindir. ü Mesane duvarını besler, dolayısıyla mesane duvarında incelmeye karşı koruyucudur.

Velavit V Firstect with Colostrum ne işe yarar?

Velavit V-Firstect with Colostrum takviye edici gıda 30 tablet vücut direncini başarıyla artırır. Kendinizi sağlıklı ve dinamik hissetmenizi sağlar. Bu sayede vücut, virüs ve mikroplara karşı büyük bir bariyer görevi üstlenir.

Effer-C 1000 mg nedir?

Bu ürün 1000 mg C vitamini, 10 mg çinko, 1000 IU D3 vitamini içeren toz formda, günlük alım dozu tekli saşelerde paketlenmiş, her kutuda 20 saşe bulunan limonata aromalı takviye edici gıdadır. Ürünün formülasyonunda C vitamini, çinko, D vitamini; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.