Turkcell'de 2 GB internet kaç para?

İçindekiler:

  1. Turkcell'de 2 GB internet kaç para?
  2. 2 GB kac tl?
  3. Turkcell internet kaç TL?
  4. Turkcell Biz genç 2 GB nedir?
  5. Turkcell Yeni 2GB paketi nedir?
  6. 400 MB internet kaç TL?
  7. Turkcell Biz kimler kullanabilir?
  8. Yeni 2GB paketi nedir?

Turkcell'de 2 GB internet kaç para?

Paket kapsamında 25 TL karşılığında 2 hafta boyunca yurt içinde geçerli 2 GB cepten internet sunulmaktadır. Turkcell Rahat Ek Paketler Kampanya kapsamında sunulan paketten Turkcell Rahat Tarife'de bulunan ve üzerinde aktif bir “Rahat Paket” bulunan müşteriler yararlanabilecektir.

2 GB kac tl?

Faturasız Müşteriler BENZERSIZ 2GB yazıp 5555'e SMS gönderin. Benzersiz 2GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 18 TL, mevcut müşteriler için aylık 35 TL'dir. Paket, 30 gün içinde birden fazla kez alınabilir.

Turkcell internet kaç TL?

Turkcell Fiber teknolojisi şehrinizde 100 Mbps ilk ,90 TL/ay, son ,90 TL/ay.

Turkcell Biz genç 2 GB nedir?

Turkcell Biz kapsamında oluşturulan ekiplerde, 25 yaş ve altı üyelere özel günlük 2GB sunulacaktır. 04.09.2020 tarihi itibarıyla Turkcell Biz Genç 2GB Paketi satışa sunulacaktır. Paket her yöne 24 saat geçerlidir ve yalnızca yurt içi kullanımlar içindir.

Turkcell Yeni 2GB paketi nedir?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 2 GB İnternet Paketi ile internetin keyfini çıkarın! Yeni 2 GB Paketi'nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir. Paket kotası bittikten sonra başka bir paketiniz yok ise kullanımlarınız durdurulur ve aşım ücreti yansıtılmaz.

400 MB internet kaç TL?

Paket Bilgisi Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 20 TL'dir. Faturalı Pttcell Cepten 400 MB İnternet Paketi kapsamında yurtiçinde internet apn üzerinden yapılacak veri yükleme ve veri indirme işlemleri için 400 MB kullanım hakkı sunulmaktadır.

Turkcell Biz kimler kullanabilir?

Kampanyadan bireysel faturalı ses müşterileri yararlanabilir. Kampanya kapsamında en az 2 en fazla 5 bireysel faturalı ses abonesi “Turkcell Biz” ekiplerini oluşturabilir ve herhangi bir tarife/paket koşulu olmaksızın sunulan faydalardan yararlanabilirler.

Yeni 2GB paketi nedir?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 2 GB İnternet Paketi ile internetin keyfini çıkarın! Paket alındıktan sonra 4 hafta geçerlidir. ... Kampanyada verilen, data paketinin 3G şebekesinde üst hız limiti 7,2 Mbps, 4.5G şebekesinde ise 100 Mbps'tır.