Çin posta takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Çin posta takibi nasıl yapılır?
  2. China Post ne zaman gelir?
  3. Aliexpress kargom nerede Ptt?
  4. Çinden gelen kargo takibi nasıl yapılır?
  5. Singapore Post kaç günde gelir 2020?
  6. Singapore Post ile kaç günde gelir?
  7. AliExpress Türkiyede hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
  8. PTT kargo kargom nerede isimden sorgulama?
  9. Yurt dışından gelen kargoyla nereye gelir?
  10. Singapur dan gemi kaç günde gelir?
  11. Hong Kong post ne zaman gelir?
  12. Cainiao super economy kaç günde gelir?
  13. AliExpress kargosu nasıl takip edilir?

Çin posta takibi nasıl yapılır?

China Post ePacket'inizi Ship24 web sitesine takip numarasını girerek takip edebilirsiniz. Ship24 daha sonra paketinizin konumu ve durumu hakkında size güncel takip bilgilerini verebilecek.

China Post ne zaman gelir?

China Post Registered Air Mail kaç günde gelir ? Bir aksilik olmazsa ürünlerin gelmesi genelde maksimum 45 gündür. Bu süre 7 gün'e de düşebilir. Tahmini gelme süresi 7 gün 45 gün arası diyebiliriz.

Aliexpress kargom nerede Ptt?

Aliexpress uzerinden size verilen kargo takip kodunu gonderitakip.ptt.gov.tr'ye yazarak Turkiye ici kargo takibini yapabilirsiniz.

Çinden gelen kargo takibi nasıl yapılır?

Takip yapabilmeniz için alışverişlerinizden sonra satıcıların size gönderdiği “Tracking Number” yani Türkçe'siyle kargo takip numarası gerekmektedir. Bu numarayı alışveriş yaptığınız sitenin “My Order” yani siparişlerim kısmından ulaşabilrsiniz.

Singapore Post kaç günde gelir 2020?

Öğenizi uluslararası olarak göndermek için Singapore Post'u kullanmak istiyorsanız, 4 farklı seçeneğiniz olacaktır: Speedpost ekonomisi: Bu seçenek, paketinizin 21-35 iş günü içinde ulaştığını görecektir. Speedpost standardı: Bu seçenek, paketinizin 5-14 iş günü içinde ulaştığını görecektir.

Singapore Post ile kaç günde gelir?

Öğenizi uluslararası olarak göndermek için Singapore Post'u kullanmak istiyorsanız, 4 farklı seçeneğiniz olacaktır: Speedpost ekonomisi: Bu seçenek, paketinizin 21-35 iş günü içinde ulaştığını görecektir. Speedpost standardı: Bu seçenek, paketinizin 5-14 iş günü içinde ulaştığını görecektir.

AliExpress Türkiyede hangi kargo şirketi ile çalışıyor?

Aliexpress Hangi Kargo İle Gelir? Türkiye için Ptt kargo ile çalışıyor. Çalıştığı kargo firmaları ülkeden ülkeye değişmektedir. Türkiye için ePacket, China Post Registered Air Mail (Çin Posta Kargo), Dhl, Ems ile çalışıyor.

PTT kargo kargom nerede isimden sorgulama?

Öncelikle PTT çağrı merkezi numarası 4 tuşlanır. Bu yöntemde müşteri temsilcisi ile görüşülür. Müşteri temsilcisi ile isim bilgisi paylaşılır. Böylece kargonun durumu hakkında bilgi edinilir.

Yurt dışından gelen kargoyla nereye gelir?

Ürünün gümrük işlemleri varsa veya ürünün gümrüklü olduğu düşünülüyorsa bulunduğunuz ildeki Gümrük Müdürlüğü'ne sevk edilir. Ürün bulunduğunuz ile ulaştığında PTT'nin kargo bölümünde bekler.

Singapur dan gemi kaç günde gelir?

Singopore denizyolu nakliye ortalama transit süre 25 gün olarak teslimat gerçekleştirmektedir.

Hong Kong post ne zaman gelir?

Örneğin, müşterinin küçük bir paket teslim etmeyi planladığı durumlarda, postane HK bunu bir sonraki iş günü içinde teslim eder.Bu, paketin / paketin veya ePacket'in panele ulaştığı günü saymayı içerir.Bazı ülkelerin zaman sınırı için bu 5 ila 12 gün sürebilirken, Kanada, İngiltere ve ABD dahil ülkelerde Hong Kong Post ...

Cainiao super economy kaç günde gelir?

Sadece yeni fark ettim takipsiz olmasına rağmen cainiao super economy diye bi secenek var kargo firması seçerken bu 30-50 gün olarak teslimat süresi veriyor. 11 haziranda vermiş olduğum siparişim takipsiz olmasına rağmen 3 gün önce tarafıma teslim edildi Kodu UB ile başlayıp LV ile bitiyordu.

AliExpress kargosu nasıl takip edilir?

Satın alma işleminizi gerçekleştirdiğiniz "Siparişlerim" kısmına giriş yaparak gönderi durumunu kontrol edebilirsiniz. Siparişim bölümünde yer alan "Gönderi Bilgisi" seçeneğine tıklayarak AliExpress kargo takip sürecini izleyebilirsiniz.