Ankara Maltepe Pazarı ne zaman açık?

İçindekiler:

  1. Ankara Maltepe Pazarı ne zaman açık?
  2. Maltepe Pazarı saat kaçta kapanıyor?
  3. Maltepe Pazarı ne zaman?
  4. Ankara'da Maltepe var mı?
  5. Sıhhiye pazarı hangi gün?
  6. Bakırköy Sosyete Pazarı saat kaçta kapanıyor?
  7. Kadıköy Salı Pazarı saat kaça kadar açık?
  8. Maltepe Zümrütevler pazarı hangi gün?
  9. Çekmeköy Sosyete pazarı hangi gün?
  10. Ankara Maltepe hangi otobüs gider?
  11. Ankara Demirtepe hangi ilçeye bağlı?
  12. Gölbaşı pazarı hangi gün kuruluyor?
  13. Ankara sosyete pazarları hangi günler açık?
  14. Bakırköy Sosyete pazarı hangi günler açık?
  15. Bakırköy Cumartesi Pazarı hangi gün?
  16. Çatalca köy pazarı ne zaman?
  17. Çekmeköy Ulus pazarı hangi gün kuruluyor 2021?

Ankara Maltepe Pazarı ne zaman açık?

Çankaya Maltepe Pazar Yeri, Ankara ilinde hizmet vermektedir....
Çankaya Maltepe Pazar Yeri Çalışma Saatleri tablosu
Pazartesi07:00-20:00
Salı
Çarşamba
Perşembe
3 satır daha

Maltepe Pazarı saat kaçta kapanıyor?

Maltepe Piazza hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de 10.00'da açılıp 22.00'de kapanmaktadır. Maltepe Piazza, bayramın 1. günü 13.00'te açılıp 22.00'de kapanmaktadır.

Maltepe Pazarı ne zaman?

Pazartesi: Maltepe Merkez Pazarı Salı: Yok Çarşamba: Bağlarbaşı Kapalı Pazarı ve Gülensu Pazarı Perşembe: Küçükyalı, Girne ve Cevizli Tugayyolu pazarları Cuma: Yok Cumartesi: Aydınevler, Esenkent ve Zümrütevler pazarları Pazar: Başıbüyük, Fındıklı ve Gülsuyu pazarları.

Ankara'da Maltepe var mı?

Maltepe, Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı bir semt ve aynı adı taşıyan mahalledir. Kızılay'a yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktadır. Eski bir yerleşim yeri olan Maltepe, Ankara'nın ilk semtlerindendir. Maltepe'nin en bilinen yerleri Gençlik Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarıdır.

Sıhhiye pazarı hangi gün?

Çankaya Sıhhiye sosyete pazarı – Her Perşembe. Ayrancı Antika pazarı – Her Pazar. Yaşamkent sosyete pazarı – Cumartesi günleri. Ümitköy sosyete pazarı (Konukkent) – Çarşamba, Cumartesi, Pazar günleri.

Bakırköy Sosyete Pazarı saat kaçta kapanıyor?

Bakırköy Pazarı Kaçta Açılıyor Bakırköy pazarının açılış ve kapanış saati net olmamakla beraber 08.00'den 20.00'ye kadar aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Yaz döneminde kapanış saati biraz daha esneyebiliyor. Havanın kararması ile tezgâhlar toplanıyor.

Kadıköy Salı Pazarı saat kaça kadar açık?

Bu hayal değil çünkü Kadıköy antikanın ve antikacıların merkezi.” Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği antika pazarı, her pazar günü Tarihi Salı Pazarı'nda kuruluyor. Saat 09.00 itibariyle ziyaret edebileceğiniz bu alanda aynı gün köylülerin ürünlerini sattığı sebze ve meyve pazarı da kuruluyor.

Maltepe Zümrütevler pazarı hangi gün?

Zümrütevler'de cumartesi günleri kurulan semt pazarı da hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma yasağı sonrası artık salı günleri kurulacak.

Çekmeköy Sosyete pazarı hangi gün?

Cumartesi günleri halkın en uğrak yeri olan Çekmeköy Ulus pazarı baharın gelişini tezgahlara yansıttı. Yıllardır cumartesi günü kurulan ve Bölgedeki halkın hafızalarında yer edinen Çekmeköy Ulus Pazarı kalitenin ve ucuzluğun adresi olmaya devam ediyor.

Ankara Maltepe hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Ankara Maltepe yakınından geçiyor: 185-7, 268, 297-7, 383, 437.

Ankara Demirtepe hangi ilçeye bağlı?

Demirtepe Haritası Semt/Mahalle olarak Maltepe Mh. ve Çankaya ilçesine bağlıdır. Demirtepe haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Demirtepe posta kodu 06430. Demirtepe GPS koordinatları 39° 55´ 31.1376" ve 32° 50´ 51.3276".

Gölbaşı pazarı hangi gün kuruluyor?

Gölbaşı'nda Seğmenler ve Karşıyaka mahallelerinde olmak üzere semt pazarları haftada 2 gün kurulacak. Cumartesi günü her hafta sırasıyla Karşıyaka ve Seymenler Mahallesi'nde kurulan halk pazar, bundan böyle hafta içi Çarşamba ve hafta sonu Cumartesi günü 2 defa kurulacak.

Ankara sosyete pazarları hangi günler açık?

Pazarlarımız
  • Çankaya Şubemiz. Sadece Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri açıktır.
  • Çukurambar Şubemiz. Sadece Çarşamba, Perşembe, Cumartesi günleri açıktır.
  • Etlik Şubemiz. Sadece Salı, Cuma, Pazar günleri açıktır.

Bakırköy Sosyete pazarı hangi günler açık?

Sosyete Pazarı Bakırköy, Cumartesi günleri kuruluyor.

Bakırköy Cumartesi Pazarı hangi gün?

Cumartesi günleri kurulan Bakırköy Pazarı renkli tezgâhları, kaliteli ürünlerin ucuzluğu ve neşeli pazar esnafıyla meşhur. Ayakkabıdan ev eşyalarına, meyve sebzeden giyime, birçok ürüne ulaşabileceğiniz pazara İncirli metro durağından 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Çatalca köy pazarı ne zaman?

Çatalca'mızın bereketli topraklarında yetişen ürünler ve mevsimsel sebze ve meyveler her pazar günü, hem Çatalcalı vatandaşlarımızla hem de İstanbul'un dört bir yanından gelen konuklarımızla buluşuyor.

Çekmeköy Ulus pazarı hangi gün kuruluyor 2021?

Çekmeköy Ulus Pazarı 05.06.2021 tarihi itibariyle cumartesi günleri kurulmaya devam edecektir. Kartepe Ulus Pazarı 04.07.2021 tarih itibari ile pazar günleri kurulacaktır. Edirne Ulus Pazarı 04.06.2021 tarihi itibariyle cuma günleri kurulmaya devam edecektir.