Gebze Yalova feribot kaç TL?

İçindekiler:

  1. Gebze Yalova feribot kaç TL?
  2. Gebze'den Yalova'ya feribot var mı?
  3. Gebze Yalova feribot kaç dakika?
  4. Gebze feribot açık mı?
  5. Eskihisar-Topçular bilet nasıl alınır?

Gebze Yalova feribot kaç TL?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Gebze'den Yalova'ya feribot var mı?

İDO Topçular İskelesi'nden 24 saat aralıksız yapılan arabalı vapur seferleri ile Gebze - Yalova arası ve Körfez Bölgesi'ndeki ulaşım çok daha kısa ve hızlı bir şekilde sağlanıyor. Yayalara da açık olan arabalı vapur seferi için yaya yolcular İstanbulkart ile rahatlıkla ödeme yapabilmektedir.

Gebze Yalova feribot kaç dakika?

Gebze (Eskihisar) - Yalova arası feribot seferi ne kadar sürüyor? Negmar firmasına bağlı feribot seferleri 30-35 dakika kadar sürerken İDO firmasına bağlı feribot seferleri yaklaşık 40-45 dakika kadar sürmektedir.

Gebze feribot açık mı?

olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

Eskihisar-Topçular bilet nasıl alınır?

İnternet sitemizden İDO bileti alabilir ve gişede fiziki bilete dönüştürebilirsiniz. Detaylı bilgiler ve tüm sorularınız için 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezine 0850 222 44 36 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.