Orjinal parfüm seri no nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Orjinal parfüm seri no nerede yazar?
  2. Gucci orjinallik kodu nerede yazar?
  3. Duty Free parfüm ne demek?
  4. Barkod Nasil satin alinir?
  5. Gucci orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
  6. Gucci kemer orjinal nasıl anlasilir?
  7. Burberry Çanta orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  8. E devlet barkod numarası nerede yazar?

Orjinal parfüm seri no nerede yazar?

Parfüm kodunun şişede yazdığı yer alt kısmıdır. Parfümlerin seri kodları hem şişelere hem de kutusuna işlenir. 4 – 5 haneli olan bu kod mutlaka şişenin üzerinde yazmalıdır.

Gucci orjinallik kodu nerede yazar?

Bu nedenle çanta üzerinde bulunan seri numarasının doğruluğunu Gucci web sitesine girerek çantanızın doğruluğunu kontrol edin. Yeni Gucci çantalar içerisinde bir kod etiketi bulunur. Etiket üzerinde QR kod bulunur.

Duty Free parfüm ne demek?

Duty Free alışveriş, vergiden muaf alışveriş demektir. Duty Free alışveriş yapabileceğiniz mağazalara yurt dışına çıkarken ya da yurt dışı dönüşlerinde uğrayabilirsiniz. ... Duty Free mağazalarında saat, çikolata, parfüm, kozmetik, tütün ürünleri, yerli-yabancı içki ve hediyelik eşyalar dahil pek çok ürün bulabilirsiniz.

Barkod Nasil satin alinir?

Barkod almak isteyen üreticiler, ithalatçılar, dağıtıcılar ve ihracatçılar öncelikle Milli Mal Numaralama Merkezine üye olmalıdır. Buraya üye olan firmalar EAN-UCC numarası verilmektedir. Verilen numara sadece o firmaya ait olmaktadır. Başka bir firma tarafından kullanılması mümkün değildir.

Gucci orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

Tüm Gucci çantalarda tescilli “Made in Italy” etiketi bulunur. Eğer etiket bir deri üzerine sadece baskıdan oluşuyorsa ürün gerçek değildir. Gerçek Gucci çanta etiketinde “Made in Italy” yazısı deri üzerine kazınmış şekildedir.

Gucci kemer orjinal nasıl anlasilir?

Orijinal bir Gucci seri numarası 21 hanelidir. Genelde numara “114” veya “223” ile başlar. Numaran “1212” ile başlıyorsa kemer kesinlikle sahtedir. Bu, sahte Gucci kemerlere sıkça verilen bir seri numarasıdır.

Burberry Çanta orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Her Burberry çanta içerisinde mutlaka markanın yazılı olduğu bir etiket veya damga bulunur. Markanın içerisinde bulunan U ve Y harflerinin sol tarafı sağ tarafına göre daha geniş yazılmış olup, R harfinin de küçük kuyruğu vardır. Ayrıca logonun merkezde olduğuna ve dikişlerinin özenli ve temiz olduğuna dikkat edin.

E devlet barkod numarası nerede yazar?

Belge resmi kurumlardan alınmış gibi kabul edilmektedir ve kullanımında herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Devlet kapısı üzerinden alınan belgelerin alt kısmında barkod numarası yazmaktadır.