TRON kaç adet üretildi?

İçindekiler:

  1. TRON kaç adet üretildi?
  2. TRON kaç yılında çıktı?
  3. TRON Coin nereden alınır?
  4. Ravencoin en yüksek kaçı gördü?
  5. Xlm ne zaman çıktı?
  6. TRON Binance de var mı?
  7. Ravencoin kaç tane var?

TRON kaç adet üretildi?

Tron (TRX) madencilik ile üretilen bir kripto para olduğu için arz uzun bir zamana dağıtılmış şekildedir. Şu ana kadar yaklaşık 72 milyon TRX piyasada bulunmaktadır, toplam arz ise 100 milyon TRX'in üstünde olacaktır.

TRON kaç yılında çıktı?

TRON, 2017 yılında Justin Sun tarafından kuruldu. TRON Vakfı, Çin'in dijital tokenları yasaklamasından kısa bir süre önce bir Initial coin teklifiyle 2017 yılında 70 milyon $ topladı.

TRON Coin nereden alınır?

Tron (TRX) sahibi olmanın tek bir yolu vardır: platform üzerinden gerçek para birimleri karşılığı satın almak. Tron alım satımı bitlo.com gibi platformlar üzerinden gerçekleştirilir.

Ravencoin en yüksek kaçı gördü?

Kripto para birimlerinden Ravencoin'in (RVN) fiyatı, ocak ve şubat ayları arasındaki birkaç hafta içerisinde 10 kat yükseldi ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,242 doları gördü.

Xlm ne zaman çıktı?

Stellar (XLM) 2014 yılında Joyce ve Jed McCaleb tarafından kurulmuştur ve varlık transferlerine bir alternatif olarak ortaya çıkmıştır. Stellar'ın çıkışından 1 sene sonra sistemin kripto para birimi olan Lumens piyasaya sürülmüştür.

TRON Binance de var mı?

TRON, dünyanın her yerine hızla değer transferi yapmanıza olanak sunar. Binance'ten TRON satın alabilir ve bunları herhangi bir kişiye ve yere gönderebilirsiniz.

Ravencoin kaç tane var?

Piyasada pek çok sınırsız arzı olan kripto para olsa da Ravencoin sınırlı bir arzı olan coinler arasındadır. Tam olarak toplam arzı 21 milyar olarak bilinmektedir. 21 milyar arzı olan Ravencoinin piyasada ki dolaşım maliyeti ise 7.5 milyar olarak biliniyor.