Soğutucu sprey ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Soğutucu sprey ne için kullanılır?
  2. Ağrı kesici sprey ne işe yarar?
  3. Plusmed soğutucu sprey ne işe yarar?
  4. Ice Spray ne işe yarar?
  5. Soğuk sprey nedir?
  6. Doline sprey 10 nedir?
  7. Flexo sprey nereye sürülür?
  8. Plusmed ne işe yarar?
  9. Etil klorür ne işe yarar?
  10. Ağda öncesi sprey ne işe yarar?
  11. Rheumon sprey ne işe yarar?
  12. Sulidin Plus likit jel ne işe yarıyor?
  13. Doline krem ne işe yarar?
  14. Flexo sprey ne işe yarıyor?
  15. Pulsemed nedir?
  16. Omron Nebulizatör temizliği nasıl yapılır?

Soğutucu sprey ne için kullanılır?

SOĞUTUCU SPREY NEDİR? Yüksek basınç ile sıvılaştırılmış gazlardan imal edilen soğutucu sprey, uygulandığı vücut bölümünde cilt ısısını hızla düşürerek tedavi amaçlı kullanıma uygundur. Tüp içinde sıvılaştırılmış gaz sıkıldığı bölgede cilt üzerine sıvı şekilde yayılır.

Ağrı kesici sprey ne işe yarar?

, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Plusmed soğutucu sprey ne işe yarar?

Soğuk kullanımda ağrının azaltılmasında kullanılır. Sıcak kullanımda ise kasların gevşetilmesine ve kan akımının düzenlen- mesine yardımcı olur.

Ice Spray ne işe yarar?

Tüp içinde sıvılaştırılmış gaz sıkıldığı bölgede cilt üzerine sıvı şekilde yayılır. ... Ayrıca soğuğun etkisi ile o bölgede cilt ve cilt altı damarları büzülür. Böylece özellikle travmatik durumlarda o bölgede ödem oluşumu engellenir . Bu etki ağrı kesici etkisinden daha önemlidir.

Soğuk sprey nedir?

Soğuk gaz sprey, bir küresel tozu 500-1000 m/s hıza çıkarmak için süpersonik bir gaz jeti kullanan bir kaplama biriktirme yöntemidir. Altlık ile çarpışma sırasında partiküller plastik deformasyona uğrar ve yüzeye yapışır.

Doline sprey 10 nedir?

DOLİNE , aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Flexo sprey nereye sürülür?

FLEXO®, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: • Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Plusmed ne işe yarar?

Plusmed kişisel sağlık yönetiminizde sizlere güvenilir destek sağlar. ... Plusmed; Hipertansiyon, Diyabet ve Solunum Hastalıkları gibi belli başlı tüm kronik hastalık durumlarında evde kullanılabilen yenilikçi ürünler sunabilmek için yoğun çaba sarf etmektedir.

Etil klorür ne işe yarar?

Etil klorür, ucuz bir etilleme ajanıdır. Diğer organoklorür bileşikleri gibi bir zamanlar soğutucu, anestezik, aerosol gazı olarak kullanılmıştır. Deriyle temasında yarattığı serinlik hissiyatından dolayı lokal anestezik olarak kullanılır.

Ağda öncesi sprey ne işe yarar?

Ağda öncesi sıkıldığı bölgeye ferahlık vererek rahatlama sağlayan Pain-less Sprey; ağda işlemi sırasında yaşanan olumsuz hissin ve ağda sonrasında oluşabilecek kızarıklık ve tahrişin azalmasına yardımcı olur.

Rheumon sprey ne işe yarar?

RHEUMON SPREY, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar.

Sulidin Plus likit jel ne işe yarıyor?

Şti. adına ruhsatlı, "osteoartrit, romatoid artrit, tendonit, tendosinovit, bursit gibi yumuşak doku romatizmal hastalıkların tedavisinde, burkulma, ezilme ile sonuçlanan posttravmatik durumlarda ve ağrı, inflamasyon, kas gerginliği ile karakterize kas ve iskelet sistemi hastalıklarının lokal tedavisinde analjezik ve ...

Doline krem ne işe yarar?

THERMO-DOLİNE, etkin madde olarak etofenamat ve benzil nikotinat içerir. Etofenamat, steroid olmayan (kortizonsuz) anti-romatik (romatizma tedavisi) ilaçlar grubundandır ve iltihap/inflamasyon giderici (anti-inflamatuvar) ve ağrı kesici (analjezik) özelliklere sahiptir.

Flexo sprey ne işe yarıyor?

FLEXO®, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: • Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Pulsemed nedir?

Pulsemed türbin hava kanalı sirkülasyonu sağlar ve buhar yoğunluğu ihtiyaca göre evin her köşesini nemlendirmek için artırılabilir. Güçlü buhar üfleme gücü sayesinde 35 Metrekarelik alana kadar kullanımı uygundur.

Omron Nebulizatör temizliği nasıl yapılır?

Nebülizatör kiti, ağızlık, burunluk ve maskenin her kullanımdan sonra temizlenmesi önerilir (ancak her kullanım gününden sonra bu zorunludur). Ilık su ve hafif bir deterjan ile yıkanabilirler. Daha sonra, temiz sıcak musluk suyu ile iyice durulanmalı ve temiz bir yerde kurumaya bırakılmalıdır.