Cep telefonu taksit olacak mı?

İçindekiler:

  1. Cep telefonu taksit olacak mı?
  2. Telefona kaç taksit yapılıyor 2020?
  3. Taksitle telefon almak yasaklandı mı?
  4. Bilgisayar alımında kaç taksit yapılıyor?
  5. Cep Telefonlari kaç taksit?
  6. Taksitle Telefon alınmıyor mu?

Cep telefonu taksit olacak mı?

Akıllı cep telefonlarının sunduğu bu özellikler ve çok daha fazlası, teknoloji şirketlerinin ciddi yatırımları ve araştırma geliştirme faaliyetleri neticesinde ortaya çıkabiliyor. ... Bu doğrultuda ticari kredi kartı aracılığıyla cep telefonları 9 aya varan taksit imkânlarıyla satın alınabiliyor.

Telefona kaç taksit yapılıyor 2020?

2020'de taksit sayısında bir artışın olması bekleniyordu. Ancak bu beklenti tam tersi ile sonuçlandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, telefonlardaki 6 ay olan taksit sayısını 3 aya indirme kararı aldığını açıkladı. Yani amiral gemisi bir telefon almak için aylık 2.000 TL'den fazla ödeme yapmanız gerekecek.

Taksitle telefon almak yasaklandı mı?

Cep telefonlarında taksit sayısı kaç ay?” gibi sorularla vatandaşlar konuyu araştırıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) bilindiği üzere tasarrufu arttırmaya yönelik hamlesiyle tarihinde cep telefonu satışlarında kredi kartına taksit imkanını tamamen yasaklamıştı.

Bilgisayar alımında kaç taksit yapılıyor?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) taksitlendirmeyi düzenleyen yönetmeliğine göre taksit sayısı Beyaz Eşya alışverişlerinde en fazla 9 ay, Elektronik Eşya alımlarında 4 ay, Bilgisayar ürünlerinde en fazla 12 ay ve Tablet alımlarında 6 ay olarak uygulanır. 5000 TL altı Televizyon alış verişlerinde 9 ay, ...

Cep Telefonlari kaç taksit?

SON DAKİKA HABERİ: Ticaret Bakanlığı, BDDK'nin kredi kartı taksit sınırlamasına uyum için perakande ticarette taksit sayısını yeniden düzenledi. Fiyatı lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak.

Taksitle Telefon alınmıyor mu?

Dün yurt dışı konaklama ve uçak biletinde taksit sınırı altıdan üçe indirilirken bugün de cep telefonu satışlarına da kredi taksit sınırlaması getirildi. ... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), fiyatı 3,500 TL'nin üzerinde olan cep telefonu satışlarında kredi taksit sayısını altıdan üçe düşürdü.