Pegasus Kart nedir?

İçindekiler:

  1. Pegasus Kart nedir?
  2. Pegasus 1 puan kaç TL?
  3. PeP Pegasus bol bol kart nedir?
  4. PeP bol bol kart nedir?
  5. Bolbol nedir?
  6. Pegasus müşteri hizmetleri numarası kaç?
  7. Mil kartı nasıl alınır?
  8. Bol puan nasıl kazanılır?
  9. Pegasus müşteri hizmetleri ücretli mi?
  10. Bol bol puan nasıl kazanılır?
  11. Uçuş mili nasıl kazanılır?
  12. Bol bol Üyesi nedir?

Pegasus Kart nedir?

ING Pegasus BolBol Kredi Kartı, Pegasus Plus programının yeni hali olan Pegasus BolBol'u destekleyici bir kredi kartı. ... Üstelik şimdi ilk defa ING Pegasus BolBol Kredi Kartı dünyasına girenler, ister bedava Taksitli Nakit Avans ister ilk ay yapacakları alışverişlerde , toplamda ise 100 TL Bonus kazanıyor!

Pegasus 1 puan kaç TL?

flypgs.com ve diğer kanallardan satın alınan biletlerde ise her 1 TL'lik harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız. Örneğin 100 TL'lik bir uçuş bileti aldınız. Uçuşu gerçekleştirdiğinizde bu bileti mobil uygulamalardan almışsanız 200 BolPuan, flypgs.com ya da diğer kanallardan almışsanız 100 BolPuan kazanırsınız.

PeP Pegasus bol bol kart nedir?

· Kredi Kartı ile para yükleme işlemlerinde her 150 TL'ye 10 BolPuan, · 200 Euro ve üzeri tüm yurt dışı işlemlerde, alışveriş, e-ticaret ve konaklama harcamalarında her 1 Euro'ya 2 BolPuan, · Yurt dışı ATM para çekme işlemlerinde her 1 Euro'ya 1 BolPuan kazanabilirsiniz.

PeP bol bol kart nedir?

BolPuan Kazanmak Çok Kolay Kredi Kartı ile PeP hesabına yapılan tüm para yükleme işlemlerinde her 150 TL'ye 10 BolPuan kazanılır. ... Yurt dışı alışverişlerde minimum 200 Euro alışveriş yapma koşulunun yanı sıra, tek seferde minimum 10 Euro ya da aynı değerde yabancı para birimi harcamanız gerekmektedir.

Bolbol nedir?

BOLBOL NEDİR? Sadece cep telefonu numaranla kayıt olabildiğin ve her uçuşundan yüzlerce BolPuan kazandığın bir uçuş programıdır.

Pegasus müşteri hizmetleri numarası kaç?

* Operasyonel nedenlerden dolayı yaşanan sefer iptalleri ve sefer saat değişiklikleri için 0850 250 67 02 numaralı hattımızı arayarak rezervasyon değişikliği ya da iptal / iade işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Mil kartı nasıl alınır?

Miles&Smiles kredi kartına "Hemen Başvur" butonuna tıklayarak, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, Garanti BBVA Mobil'den, 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'den veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz.

Bol puan nasıl kazanılır?

Ev ve Hızlı Tüketim kategorilerindeki alışverişlerde her 100 TL harcamaya 100 BolPuan, Moda kategorisi alışverişlerinde her 100 TL alışverişe 63 BolPuan, Elektronik kategorisinden yapılacak alışverişlerde her 100 TL harcamaya 25 BolPuan kazanılır.

Pegasus müşteri hizmetleri ücretli mi?

Diğer Ülkeler 00 67 77. Daha hızlı çözüm arıyorsan çağrı merkezinden yapabileceğin her şeyi www.flypgs.com üzerinden de gerçekleştirebilirsin. ... Çağrı merkezimiz yurt içi aramalar için ücretsizdir, yurt dışından yapılan aramalar ise, ilgili ülke operatör tarifesinden ücretlendirilmektedir.

Bol bol puan nasıl kazanılır?

Ev ve Hızlı Tüketim kategorilerindeki alışverişlerde her 100 TL harcamaya 100 BolPuan, Moda kategorisi alışverişlerinde her 100 TL alışverişe 63 BolPuan, Elektronik kategorisinden yapılacak alışverişlerde her 100 TL harcamaya 25 BolPuan kazanılır.

Uçuş mili nasıl kazanılır?

Türk Hava Yolları, AnadoluJet, Star Alliance üyesi ve diğer program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan; program ortağı otellerde, teknoloji mağazalarında, araç kiralama şirketlerinde ve diğer anlaşmalı tüm program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, ayrıca Miles&Smiles anlaşmalı kredi ...

Bol bol Üyesi nedir?

BolBol Uçuş Programı'na katılmak çok kolay, ücretsiz üye olduktan sonra en uygun fiyatlarla uçak bileti alabilirsin. BolPuanlarını biriktirip ödül biletler kazanabilirsin. Cep telefonun üyelik numaran! Kartlar, kullanıcı kodları, üyelik numaraları yok.