Bahçeşehir Üni kaç TL?

İçindekiler:

  1. Bahçeşehir Üni kaç TL?
  2. Bahçeşehir ne kadar burs veriyor?
  3. Bahçeşehir Üniversitesinden nasıl burs alınır?
  4. Bahçeşehir Üniversitesi burs kesilir mi?
  5. Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Liseleri nerelerde var?

Bahçeşehir Üni kaç TL?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı KDV dahil şu şekildedir; Tıp Fakültesi için 136.500,00 TL; Diş Hekimliği Fakültesi için 125.000,00 TL; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Programları için 84.500,00 TL; Hukuk Fakültesi için 88.500,00 TL; İletişim Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Y.O ...

Bahçeşehir ne kadar burs veriyor?

2- Bahçeşehir Üniversitesinin % 50 burslu olarak ilan edilen programlarına yerleştirilmiş iseler, bakiye % 50 öğretim ücreti üzerinden % burs sağlanır. 3- Bahçeşehir Üniversitesinin % 25 burslu olarak ilan edilen programlarına yerleştirilmiş iseler, bakiye % 75 öğretim ücreti üzerinden % burs sağlanır.

Bahçeşehir Üniversitesinden nasıl burs alınır?

Bahçeşehir Üniversitesi'nden mezun öğrenciler Bahçeşehir Üniversitesi Mezunlar Derneği'ne üye oldukları takdirde üniversitemizde yüksek lisans yapmak istediklerinde kendilerine P oranında burs sağlanır.

Bahçeşehir Üniversitesi burs kesilir mi?

Bahçeşehir Üniversitesi'nde çift anadal ve yandal, burslu ya da burssuz ayırt edilmeksizin koşulları sağlayan tüm öğrencilere karşılıksız burs verilecektir. BAU tarafından sağlanan ilk 1000 nakit destek Bursları, yan dal ve çift anadal'ın uzaması halinde kesilir.

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Liseleri nerelerde var?

Başarılı öğrencilerin yüzde 100 burs oranıyla eğitim görmesini ve hayallerine ulaşmasını sağlayan fen ve teknoloji liseleri, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibarıyla İstanbul'da Bahçeşehir, Halkalı ve Nakkaştepe yerleşkelerinin yanı sıra İzmir, Diyarbakır, Samsun, Antalya Konyaaltı, Eskişehir, Trabzon, Edirne, Darıca, ...