Hacettepe ders seçimi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Hacettepe ders seçimi nasıl yapılır?
  2. Hacettepe F2 ne demek?
  3. F2 notu ne anlama gelir?
  4. F2 nedir universite?
  5. F2 notu geçer mi?

Hacettepe ders seçimi nasıl yapılır?

Ders kayıt tarihleri arasında http://derskayit.oid.hacettepe.edu.tr adresinden öğrenci numaranız ve Bilsis şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Hacettepe F2 ne demek?

Ders başarı notunun hesaplanmasına ilişkin esaslar Senato tarafından belirlenir. b) Harf notu karşılıkları aşağıdaki şekildedir: 1) F1: Devamsızlık nedeniyle genel ve bütünleme sınavına girme hakkı yok, başarısız. 2) F2: Genel veya bütünleme sınavına girme hakkı olduğu halde girmedi, başarısız.

F2 notu ne anlama gelir?

2) F2 notu: Devam eden, ancak genel veya bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere verilir, katsayısı sıfırdır. ... Uygulamalarda başarısızlığı nedeniyle genel veya bütünleme sınavına girme hakkı tanınmayan öğrencilere de bu not verilir.

F2 nedir universite?

1) F1 notu: Devamsız, genel ve bütünleme sınavlarına girme hakkı olmayan öğrencilere verilir, katsayısı sıfırdır. ... Tek başına başarı notu olmamasına rağmen ara sınava girmeyen öğrencilere de ara sınav notu olarak F2 notu verilir.

F2 notu geçer mi?

Tek başına başarı notu olmamasına rağmen devamsız olan öğrencilere de ara sınav notu olarak F1 notu verilir. 2) F2 notu: Devam eden, ancak genel veya bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere verilir, katsayısı sıfırdır.