Black Mirror ne anlatmak istiyor?

İçindekiler:

  1. Black Mirror ne anlatmak istiyor?
  2. Mirror kaç sezon?
  3. Dark ın konusu nedir?
  4. Black Mirror 1 sezon 1 bölüm ne anlatıyor?
  5. Black Mirror 1 sezon kaç bölüm?
  6. Black Mirror 2 sezon 3 bölüm ne anlatıyor?

Black Mirror ne anlatmak istiyor?

Bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.

Mirror kaç sezon?

Black Mirror dizisine ilişkin merak edilen konulardan biri de kaç bölümden oluştuğu ve kaç sezon sürdüğü hususu. Black Mirror dizisinin sezon sayısı beştir.

Dark ın konusu nedir?

Dark dizisi, kurgusal Alman kasabası Winden'de iki çocuğun kaybolması üzerine gelişen olayları, endişe verici bir zaman yolculuğunu yavaşça çözdüğü için gizlenen dört ailenin sırlarını, radyoaktif sızıntılar ve zaman makineleri temaları ile örülü bir hikaye içinde anlatıyor.

Black Mirror 1 sezon 1 bölüm ne anlatıyor?

Öncelikle kısa bir özet geçecek olursam bölümün konusu şu şekilde; prenses kaçırılmıştır ve onu kaçıran kişilerin serbest bırakmak için istedikleri şey başbakanın canlı yayında bir domuz ile cinsel ilişkiye girmesidir.

Black Mirror 1 sezon kaç bölüm?

Bölümler
SezonBölümlerİlk yayın tarihi
Sezon sonu
1318 Aralık 2011
23
Yılbaşı özel16 Aralık 2014
4 satır daha

Black Mirror 2 sezon 3 bölüm ne anlatıyor?

black mirror'un 2. sezon 3. bölümünün ismidir. jamine'nin rakip adayın kampanyaları için çalışan kadın ile yakınlık kurması sonucu birçok şey değişecektir. ve aralarında yaşanan birtakım olaylar sonucu kendi yarattığı karakter olan waldo'yu elinden kaçıracaktır. ...