Kalın uçlu kalem nedir?

İçindekiler:

  1. Kalın uçlu kalem nedir?
  2. Keçe uçlu kalem nedir?
  3. Stabilo kalem ne ise yarar?
  4. Fineliner kalem nedir?
  5. Fırça uçlu kalem nedir?
  6. STABILO arkaya geçiriyor mu?

Kalın uçlu kalem nedir?

Öğrencilerin özellikle testlerde yaygın olarak kullandığı kalın uçlu kurşun kalemler, siyah beyaz çizim çalışmalar için de yaygın olarak tercih ediliyor. Uçları açacak yardımıyla kolayca sivriltilen ve her türlü yüzeyde kolayca silinebilen bu kalemlerle gönül rahatlığıyla taslak çalışması yapılabiliyor.

Keçe uçlu kalem nedir?

Keçe uçlu kalemler; kalıcılıkları, hızlı kurumaları, parlak renkleri ve ele bulaşma durumunda suyla kolayca temizlenebilmeleri sebebiyle genelde su bazlı mürekkeplerden üretiliyor.

Stabilo kalem ne ise yarar?

Darbelere ve kırılmalara karşı gövdeleriyle uzun kullanım ömrü sunan Stabilo kalemler, farklı yazma, boyama ve vurgulama ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor. Stabilo kalemler ve çizim gereçleri arasından ihtiyaçlarınız ve beğenileriniz doğrultusunda seçim yapabilir, yaratıcılığını üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

Fineliner kalem nedir?

Fineliner kalemler, tipik olarak grafik, çizim veya eskiz amaçları için kullanılan bir ince fiber veya plastik uçlu kalemler sınıfında bulunur. Fakat çoğu insan geleneksel bir tükenmez kalemle karşılaştırıldığında daha kullanışlı ve benzersiz uç hissini sevdiği için el yazısı için de kullanımı oldukça popülerdir.

Fırça uçlu kalem nedir?

İngilizce kelime olan Brush Pen 'in türkçe çevirisi fırça uçlu kalem anlamına gelmektedir. Kalemin ucu fırçaya benzer ve esnek yapısı sayesinde geniş alanları çabucak resmetmeye, ince ucu da detayları ve ince çizgileri kolayca çizmemize yardımcı olmaktadır.

STABILO arkaya geçiriyor mu?

Fosforlu kalem kategorisinin en iyisi diyebilirim arkasına çok az geçiriyor.