Maksi puan nerelerde geçerli?

İçindekiler:

  1. Maksi puan nerelerde geçerli?
  2. Maximum işyerim nasıl kullanılır?
  3. Iş bankası maksi puan nasıl kullanılır?
  4. Trendyol da MaxiPuan kullanılıyor mu?
  5. Cep pos nasıl kullanılır?
  6. Iş bankası pos cihazı nasıl açılır?
  7. Internet alışverişlerinde MaxiPuan nasıl kullanılır?
  8. Iş Bankası Maximiles puan nerelerde kullanılır?
  9. Şokta MaxiPuan geçiyor mu?
  10. ParaPuan hangi marketlerde geçer?
  11. Internet alışverişlerinde MaxiPuan kullanılır mı?
  12. Trendyol alışverişinde Bonus kullanılır mı?
  13. Telefon POS olur mu?
  14. Cep pos nasıl alınır?
  15. Dükkan için pos cihazı nasıl alınır?
  16. POS rulosu nasil istenir?

Maksi puan nerelerde geçerli?

MaxiPuanlarınızı fiziki Maximum işyerlerinde kullanabilirsiniz: Kazandığınız MaxiPuanları fiziki Maximum üye kuruluşlarında yapacağınız alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Maximum işyerim nasıl kullanılır?

Maximum İşyerim App Store veya Google Play Store üzerinden mobil cihazlara indirilebilmektedir. Yüklemenin ardından uygulamanın fonksiyonlarını kullanabilmek için Ticari Müşteri Numarası, Kullanıcı Kodu ve Ticari Şifre ile uygulamaya giriş yapılması gerekmektedir.

Iş bankası maksi puan nasıl kullanılır?

Maximum üyesi işyerinde alışverişinizi yapıp ödeme için kasaya geldiğinizde alışveriş tutarınızın tamamını ya da bir kısmını MaxiPuan'la ödemek istediğinizi söyleyerek, kullanılacak MaxiPuan tutarının pos cihazına girilmesinin ardından işlem onayı için şifrenizi tuşlamanız gerekiyor.

Trendyol da MaxiPuan kullanılıyor mu?

Kampanyalardan kazanmış olduğum MaxiPuan'lar, Trendyol, GittiGidiyor, Hepsiburada, A101, vb. olmak üzere hiçbir yerde geçmiyor. Yalnızca Yemek Sepeti veya Pazarama'da (kısmı) kullanılabiliyor.

Cep pos nasıl kullanılır?

350 TL temassız işlem limitine kadar olan işlemler, kartın CepPOS yüklü telefona dokundurulmasıyla ek bir işleme gerek kalmadan tamamlanabilmekte olup; 350 TL üzeri işlemlerde ise Garanti BBVA CepPOS PIN uygulaması indirilerek, temassız kartın uygulama yüklü telefona dokundurulması ve ardından şifre girilmesiyle ...

Iş bankası pos cihazı nasıl açılır?

POS cihazı başvurusunu nasıl yapabilirim? Esnaf ve serbest meslek sahibi gerçek kişi müşterilerimiz, İşCep'ten Üye İşyeri> Anında POS Başvuru veya Maximum İşyerim uygulamasından Fırsatlar>Başvurular>Üye İşyeri Başvurusu adımlarını tıklayarak işlem anında POS tahsis işlemini tamamlayabiliyorlar.

Internet alışverişlerinde MaxiPuan nasıl kullanılır?

Onu işaretlediğiniz zaman puanlarınızı kullanabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız yer Maximum anlaşmalı olmak zorunda. Siteye göre alışveriş tutarının hepsini karşılaması gerekebiliyor ya da indirim olarak bir kısmını MaxiPuan ile, gerisini de kartınızla ödeyebiliyorsunuz.

Iş Bankası Maximiles puan nerelerde kullanılır?

Maximum üye işyerlerinde Maximiles'ınızla yaptığınız alışverişlerden kazandığınız MaxiPuanları birebir değerde MaxiMile çevirerek uçak bileti alımında kullanabilirsiniz. * Bir başka deyişle, İstanbul – İzmir için bulduğunuz 300 TL'lik yurt içi uçak bileti için kullanmanız gereken MaxiMil tutarı 300 MaxiMil'dir.

Şokta MaxiPuan geçiyor mu?

Kazanacağınız MaxiPuan'ları sadece Maximum üye işyeri Şok Marketlerde yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

ParaPuan hangi marketlerde geçer?

Para puan geçen marketler
  • Adese Market.
  • Bizim Toptan Market.
  • Carrefour.
  • Groseri.
  • Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik.
  • Happy Center.
  • Karafırın.
  • Metro Toptancı Marketleri.
Daha fazla öğe...

Internet alışverişlerinde MaxiPuan kullanılır mı?

Onu işaretlediğiniz zaman puanlarınızı kullanabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız yer Maximum anlaşmalı olmak zorunda. Siteye göre alışveriş tutarının hepsini karşılaması gerekebiliyor ya da indirim olarak bir kısmını MaxiPuan ile, gerisini de kartınızla ödeyebiliyorsunuz.

Trendyol alışverişinde Bonus kullanılır mı?

Trendyol.com özel alışveriş kulübünden yapacağınız 125 TL ve üzer tutardaki alışverişinizde bir sonraki alışverişinizde kullanabileceğiniz 20 TL değerinde indirim kuponu kazanabilirsiniz. Trendyol Bonus Puan Kampanyası ile avantajlı alışveriş için acele edin.

Telefon POS olur mu?

Android telefonları POS cihazı olarak kullanmak isteyen KOBİ ve tüm mikro işletmeler için Mastercard ve ING Türkiye iş birliğine gitti. Akıllı telefonları POS cihazına dönüştüren uygulama ile küçük işletmelerin yanısıra simitçiler, çiçekçiler ve tesisatçılar temassız ödeme kabul edebiliyor.

Cep pos nasıl alınır?

Garanti BBVA CepPOS'a başvurmak için CepPOS başvuru sayfası üzerinden veya uygulama içindeki başvuru sayfasından kısa birkaç bilgiyle giriş yapabilir, 4 Garanti BBVA Çağrı merkezi üzerinden yapılacak aramayla başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Dükkan için pos cihazı nasıl alınır?

POS cihazı;
  1. Anlaşmalı bankalardan bizzat giderek veya internet üzerinden başvuru yaparak.
  2. Yazar kasa POS satışı yapan firmalardan,
  3. İkinci el yazar kasa satış platformlarından alınır.

POS rulosu nasil istenir?

POS rulosu talebimi nasıl yapacağım? POS cihazınız üzerinden veya Üye İşyeri Platformundan POS rulosu talep edebilir veya 0850 202 35 00 numaralı POS Destek Hattımızı arayarak talepte bulunabilirsiniz.