Hepsiburada garanti nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada garanti nasıl oluyor?
  2. Hepsiburada ithalatçı firma garantisi ne demek?
  3. Hepsiburada GarantiPay ile ödeme nasıl yapılır?
  4. Ithalatçı firma garantisi ne demek?
  5. GarantiPay ile ödeme nasıl yapılır?
  6. GarantiPay hangi sitelerde geçerli?
  7. Garanti belgesi zorunlu mu?
  8. Fatura ETTN ne demek?
  9. E-arşiv fatura nasil görüntülenir?

Hepsiburada garanti nasıl oluyor?

Satıcısı Hepsiburada olan ürünler için; kendiniz veya garanti süresi devam ediyorsa Hepsiburada üzerinden servis / arıza başvurusu yaparak yetkili servise gönderebilirsiniz. “Siparişlerim” sayfası altında servis / arıza başvurusu yapmak istediğiniz ürünün içinde olduğu siparişi açın ve 'Talep Oluştur' seçeneğini seçin.

Hepsiburada ithalatçı firma garantisi ne demek?

Ülkemizde üretilmeyen veya az miktarda üretilen ürünleri yurt dışından ithal ederiz. Bu işi yapan büyük firmaların ürünlere uyguladığı garantiye ithalatçı garantisi denir. ... Bu da şu anlama geliyor; aldığınız ürünü yetkili servise veremezsiniz.

Hepsiburada GarantiPay ile ödeme nasıl yapılır?

Hepsiburada'da GarantiPay ile ödeme yapabilmek için, kayıtlı kartınız bulunuyorsa hızlı alışveriş profilinde geri giderek, “Ödeme Bilgileri” alanında “Düzenle” seçeneğinden GarantiPay'i seçmeniz gerekmektedir.

Ithalatçı firma garantisi ne demek?

İthalatçı garantisi, firmanın büyük firmaların cihazlarını yurtdışından getirmesinin ardından vermiş olduğu garanti anlamına gelmektedir. Büyük firmaların ürünlerini yurt dışından alınması ile gerçekleşen ithalatın ardından verilen garanti ile tüketici hakları koruma altına alınmaktadır.

GarantiPay ile ödeme nasıl yapılır?

GarantiPay
  1. Alışveriş yaptığınız internet sitesinde sepetinizi oluşturun, ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay'i seçin.
  2. Açılan ekranda telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı girin.
  3. BonusFlaş'tan gelecek bildirime tıklayın ve ödeme yapmak istediğiniz kartı seçin.
Daha fazla öğe...

GarantiPay hangi sitelerde geçerli?

GarantiPay kullanılabilen işyeri listesi
Acikreyon.comFilizcicek.comnusrettaki.com
Coquet.com.trLezzetlihediye.comteknofish.com
Crispino.com.trlokumyesek.comTesbihcimuharrem.net
Cuvalsatis.comlolabomb.comtestveolcualetleri.com
Declan.com.trlolabomb.comticimax.net
84 satır daha

Garanti belgesi zorunlu mu?

Garanti Belgesi Yönetmeliğinin “Garanti belgesi düzenleme zorunluluğu” başlıklı 5 inci maddesi uyarınca; üreticiler ve ithalatçılar, tüketicilere yönelik olarak ürettikleri veya ithal ettikleri, bu Yönetmeliğe ekli listede yer alan kullanılmamış mallar için garanti belgesi düzenlemek zorundadır.

Fatura ETTN ne demek?

E-fatura uygulamasında ETTN (Evrensel Tekil Tanımlama Numarası) anlamına gelmektedir. E-faturada bu alana e-fatura düzenleyicisi müdahale edemez. Sistem ETTN numarasının kendiliğinden verir. ETTN, faturanın tekliğini sağlayan numaradır.

E-arşiv fatura nasil görüntülenir?

e-Arşiv Fatura sorgulama işlemi, efatura.gov.tr adresinden, fatura numarası veya firma adıyla da yapılabilir. Sorgulama işlemi esnasında paylaşılmasını istemediğiniz bilgiler gizli kalır.