Avrupa yakasından Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Avrupa yakasından Atatürk havalimanına nasıl gidilir?
  2. Metro ile Atatürk Havaalanına nasıl gidilir?
  3. Metrobüsle Atatürk havalimanına nasıl gidilir?
  4. Ümraniye Atatürk Havalimanı nasıl gidilir?
  5. Atatürk Havalimanı'na hangi otobüsler gidiyor?
  6. Marmaray ile Atatürk havalimanına nasıl gidilir?
  7. Fatih'ten yeni havalimanına nasıl gidilir?
  8. Atatürk Havalimanı hangi şehirde?
  9. Atatürk Havalimanı hangi Otobüs gider?
  10. Kadıköy Atatürk havalimanına nasıl gidilir?
  11. Pendik Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Avrupa yakasından Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Ayrılık Çeşmesi durağına Metrobüs veya Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nı kullanarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Söğütlüçeşme-Avcılar Metrobüs Hattı ile Avrupa Yakası'na geçip Ataköy-Şirinevler durağından Yenikapı-Atatürk Havaalanı Metrosu'na aktarma yaparak da Atatürk Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Metro ile Atatürk Havaalanına nasıl gidilir?

Tek yapmanız gereken, Üsküdar veya Ayrılık Çeşmesi durağından Marmaray ile Yenikapı'ya geçmek. Oradan da Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'na aktarma yapmak. Ayrılık Çeşmesi durağına Metrobüs veya Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Metrobüsle Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Metrobüs ile Zeytinburnu durağında inip Yenikapı-Havalimanı metrosuna geçerek metronun son durağı olan Havalimanı durağında indiğinizde Atatürk Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Ümraniye Atatürk Havalimanı nasıl gidilir?

Ümraniye'den İstanbul havalimanı'na Metro ile gitmek isteyen yolcular devam eden Metro inşaatının bitmesiyle birlikte önceÜmraniye'den Zincirlikuyu'ya/Gayrettepe'ye oradan da Gayrettepe İstasyonu'ndan M11: Gayrettepe – Yeni Havalimanı Metro Hattı' na binerek İstanbul havalimanı'na ulaşabilirler.

Atatürk Havalimanı'na hangi otobüsler gidiyor?

Bu Otobüs hatları İstanbul Atatürk Hava Limanı yakınından geçiyor: 122C, 251, 26B, 29C, 30M, 36L, 40B, 41AT, 522.

Marmaray ile Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Kadıköy'den Kadıköy-Kartal metro hattını kullanıp Ayrılık Çeşmesi durağında inerek Sabah 06:00'dan Akşam 24:00'e kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştiren Marmaray hattına geçiş yapabilir, Marmaray'dan Yenikapı'da inerek Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metrosu ile Atatürk Havalimanı'na ...

Fatih'ten yeni havalimanına nasıl gidilir?

FATİH'TEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA TEM'e bağlanıp İSTOÇ İkitelli kavşağına geldiğinizde sağdan Başakşehir çıkışından çıkıp İstanbul Yeni Havalimanı tabelasını takip ederek O-7 ücretli otoyolundan yaklaşık 45-50 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı hangi şehirde?

Atatürk Havalimanı (IATA: ISL, ICAO: LTBA) veya eski adıyla Yeşilköy Havaalanı, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan uluslararası havalimanıydı. 1900'lerin başında Türkiye'de ilk hava ulaşımının başlatıldığı yer olan Yeşilköy Havalimanı, 1953 yılında uluslararası hava trafiğine açılmıştır.

Atatürk Havalimanı hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İstanbul Atatürk Hava Limanı yakınından geçiyor: 122C, 251, 26B, 29C, 30M, 36L, 40B, 41AT, 522.

Kadıköy Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Kadıköy'den Atatürk Havalimanı'na en kısa yoldan gitmek için Söğütlüçeşme-Avcılar Metrobüs Hattı'nı kullanıp Ataköy-Şirinevler durağında Yenikapı-Atatürk Havaalanı Metrosu'na geçiş yapmak çok hızlı bir yöntemdir. Aynı şekilde Yenibosna durağı da metrobüsten metroya yaya olarak geçiş yapmak için kullanılabilir.

Pendik Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Trafiğin yoğun olduğu saatlerde Pendik ve Kartal üzerindeki bir noktadan Atatürk Havalimanı'na gidebilmek için kullanılabilecek en çabuk yöntem Kartal-Kadıköy metrosunu kullanmak ve Ünalan metro durağında indikten sonra yürüyerek Uzunçayır metrobüs durağına geçiş yapmaktır.