Tesyev bursu ne?

İçindekiler:

  1. Tesyev bursu ne?
  2. Tesyev Başkanı kim?
  3. Tesyev nedir?
  4. Tesyev kimin?
  5. Tesyev bursu kimlere verilir?
  6. Esyav burs başvurusu ne zaman?
  7. KYK bursu için ne gerekli?

Tesyev bursu ne?

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ TESYEV BURSU DUYURUSU. ... 20 eğitim - öğretim döneminde, engelli 500 öğrenciye burs verilmiş olup, üniversite burs tutarı 400.-TL, lise burs tutarı ise 170. -TL olarak ödenmiştir.

Tesyev Başkanı kim?

İş Bankası'nın efsanevi Başkanı Cahit Kocaömer'in oğlu olan Yavuz Kocaömer, köşe yazarlığını, başkanı olduğu TESYEV`i ve Türkiye'deki engelli sporunun yaşadığı sorunları anlattı.

Tesyev nedir?

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı ( TESYEV ), 1999 yılında 41 kişinin bir araya gelerek kurduğu bir sivil toplum örgütüdür. Amacı ise; ülkemizde engelli sporuna destek olmak, engelli insanlarımızın eğitimine katkıda bulunmak ve onlara çeşitli yardım malzemelerini temin edip ulaştırmaktır.

Tesyev kimin?

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı ( TESYEV ) 1999 yılında 41 kişinin bir araya gelerek kurdukları bir sivil toplum kuruluşudur. Engelli insanların sorunlarına çözüm bulmak , onların rehabilitasyonlarına katkı sağlamak ve toplumla kaynaşmalarına destek olmak için çalışmaktadır.

Tesyev bursu kimlere verilir?

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı, Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans, lisans veya lisansüstü öğrenimi gören, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli duygulara sahip, sağlam karakterli, güvenilir ve başarılı, engelli ...

Esyav burs başvurusu ne zaman?

2020-2021 Eğitim döneminde şahsen burs müracaatı alınmayıp, başvurular aşağıdaki bilgiler çerçevesinde online olarak kabul edilecektir. 2020-2021 dönemi burs başvuruları (saat 09.00) - (saat: 23.59) tarihlerinde alınacaktır.

KYK bursu için ne gerekli?

ÖĞRENCİ DANIŞMA VE BURS HİZMETLERİ BİRİMİ
  • Yerleştiği yükseköğretim kurumunu gösteren YKS Belge örneği (e-devlet veya ÖSYM'den alınabilir),
  • Öğrenci Belgesi (e-devlet ten alınabilir.)
  • Nüfus cüzdanı veya yeni kimlik kartınızın arkalı ve önlü fotokopisi,
  • 1 adet vesikalık fotoğraf.
Daha fazla öğe...