Bddk Uzman Yardımcılığı kaç puanla kapattı?

İçindekiler:

  1. Bddk Uzman Yardımcılığı kaç puanla kapattı?
  2. Bddk uzman yardımcılığı sınavı ne zaman?
  3. Bddk Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?
  4. Bddk sınavı nerede?
  5. Yeminli Murakıp ne demek?
  6. Bddk ya Şikayet Nasıl Yapılır?
  7. BDDK ne zaman faaliyete geçti?
  8. BDDK üyeleri ne kadar maaş alıyor?
  9. BDDK Murakıp nedir?
  10. BDDK ne yaptı?
  11. SPK Uzman Yardımcılığı nedir?

Bddk Uzman Yardımcılığı kaç puanla kapattı?

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puana sahip 1000 aday yazılı sınava girme hakkına sahip olacaktı. Ancak 1000 adayın tamamlanmaması sebebiyle alım başvuru taban puanı olan 80 puan ile kapattı.

Bddk uzman yardımcılığı sınavı ne zaman?

Kurumumuz tarafından 50 Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı, 50 Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık Alanı), 9 Bankacılık Uzman Yardımcısı (Hukuk Alanı), 1 BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ve 10 BDDK Uzman Yardımcısı kadrosuna atanmak üzere Meslek Personeli Giriş Sınavı yapılacağı 14.04.2021 tarihinde ilan ...

Bddk Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?

Bu temel eğitimler sonucu bir sınav yapılır ve sınavdan en az 60 alınması gerekmektedir. 60 puan alan adaylar başkanın onayı ile birimlerde görevlendirmeye başlanır. Kurumda en az iki yılını dolduran uzman yardımcıları yetki sınavına girerler.

Bddk sınavı nerede?

Giriş sınavının yazılı aşaması, Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık ve Hukuk Alanları), BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ve BDDK Uzman Yardımcısı kadroları için bir gün, Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı kadrosu için ise iki gün olmak üzere sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul'da ...

Yeminli Murakıp ne demek?

BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı mesleği, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun bankacılık piyasasında gerçekleştirdiği düzenleme ve denetleme görevlerinin sahadaki yansımasını gerçekleştiren meslek grubudur.

Bddk ya Şikayet Nasıl Yapılır?

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde yapılacak bilgi ve belge talepleri www.bddk.org.tr adresindeki “Bize Ulaşın” linkinde yer alan ilgili formlar doldurularak yapılması gerekmektedir.

BDDK ne zaman faaliyete geçti?

BDDK
Kuruluş tarihi23 Haziran 1999)
AdresBüyükdere Cad. Şerbetçi İş Merkezi No:106 Esentepe / Şişli / İstanbul
Personel sayısı7 (Üst Kurul Üyesi) - 571 Diğer personel
Yıllık bütçe₺801.500.000 (2020)
6 satır daha

BDDK üyeleri ne kadar maaş alıyor?

Başka bir internet sitesinde ise 2019 yılı için mesleğe yeni başlayan BDDK memurunun maaşının yaklaşık 5.800 TL olduğu, Meslekte ilk üç yılını doldurarak yardımcılığı kaldırılanların ise 2019 yılında ortalama 6.500 TL aldığı belirtiliyor.

BDDK Murakıp nedir?

BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı meslek mensupları en temelde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun bankacılık sektöründe belirlemiş olduğu normların yerine getirilip getirilmediği konusunda denetimleri gerçekleştirmektedirler.

BDDK ne yaptı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Türkiye'de tasarruf sahiplerinin hak ve menfaatlerini korumak, bankalar ve özel finans kurumlarının piyasa disiplini içerisinde sağlıklı, etkin ve dünya ölçeğinde rekabet edebilir bir yapıda işleyişi için uygun ortamı yaratmak bu sayede ülkenin uzun vadeli büyümesine ve ...

SPK Uzman Yardımcılığı nedir?

Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı mesleği Sermaye Piyasası Kurulu'nun birimlerinde Sermaye Piyasasına dair düzenleme ve denetleme fonksiyonlarının yerine getirilmesinde rol oynamak üzere istihdam edilen kariyer meslek grubudur.