Işbir sentetik ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Işbir sentetik ne iş yapar?
  2. Işbir sentetik dokuma kimin?
  3. Işbir yatak sahibi kim?
  4. Işbir holding ne zaman halka arz oldu?
  5. Işbir yatak hangi ülkenin?
  6. Işbir nerenin markası?
  7. Idaşın sahibi kim?
  8. Işbir holding bedelsiz ne zaman?
  9. Işbir holding borsada hangi pazarda?
  10. Metin Gültepe kimdir?
  11. İdaş Genel Müdürü kim?
  12. İdaş hangi firmanın?
  13. Bedelsiz hisse nasıl etkiler?
  14. Hisse senedi kaç sene geçerli?
  15. Metin Gültepe nereli?

Işbir sentetik ne iş yapar?

Amacımız, küresel pazarın taleplerini analiz eden, kalite, fiyat, istikrar ve güven uyandıran sosyal sorumluluk bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı bir marka olmaktır. ... İşbir Sentetik 1986 yılında Türkiye'de Halıtabanı kumaşını üretip pazara sunan ilk üreticidir.

Işbir sentetik dokuma kimin?

İşbir Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklıkları olan İşbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Ş., İşbir Sünger Sanayi A.Ş.'nin bugün Ankara, İzmir ve Balıkesir'de bulunan fabrikalarında faaliyet göstermektedir.

Işbir yatak sahibi kim?

bir İşbir Holding kuruluşudur. İşbir Yatak, İşbir Holding'in en genç yatırımıdır. Aslen hammadde üreticisi Holding'in tüketici ile buluşan tek şirketidir. Dünyada gelişen teknolojiyi sektöre adapte etme misyonu doğrultusunda 1999 yılından bu güne İşbir Sünger San.

Işbir holding ne zaman halka arz oldu?

Günlük
Şirket İsmiİŞBIR HOLDING A.Ş.
Halka Arz Tarihi
İlk İşlem Tarihi23.10.2012
Genel Müdür
Yönetim Kurulu ÜyeleriOsman Atay Kuzucuoğlu;Ali Kantur;Necati Köklü;İHSAN ÖZDEMİR;Mustafa Özpehlivan;
11 satır daha

Işbir yatak hangi ülkenin?

İşbir deyince pekçok insanın aklına yatak gelir. Ama İşbir'i İşbir yapan onun amiral gemisi İşbir Sentetik Dokuma Sanayi ve arkasında yatan ortaklık kültürü... Yaklaşık 3 bin gurbetçinin 2 milyon 700 bin lira ile 1965 senesinde Almanya'da temellerini attığı İşbir 1968'de holding oldu.

Işbir nerenin markası?

İşbir Yatak, 1968 yılında kurulan İşbir Holding A.Ş. bünyesinde üretilen yatak, hammadde ve yarı mamülleri markasıdır. Ankara, İzmir ve Balıkesir'de bulunan fabrikalarında üretim yapmaktadır.

Idaşın sahibi kim?

İdaş, 1965 yılında kurulan Teksal Tekstil San. Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen; Yatak, Yatak Başlığı, Baza, Mobilya, Beyaz ve renkli ev tekstili, Baby ve Otel Collection ürünleri markasıdır.

Işbir holding bedelsiz ne zaman?

Artırılan 31.752.000 TL sermayeyi temsil eden hisse senetlerine ilişkin ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu'nun 26.08.2021 tarih ve 44/1284 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Artırılan sermayeye karşılık verilecek bedelsiz hisse senetlerinin pay sahiplerine dağıtımı 01.09.2021 tarihinde başlamıştır.

Işbir holding borsada hangi pazarda?

Şirket Künyesi
Ünvanıİşbir Holding
Telefon-
Faks-
AdresAtatürk Bulvari N: 169/54 Bakanlıklar 06680 Ankara
2 satır daha

Metin Gültepe kimdir?

1966'da Ankara'da doğdum. ... Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kimya Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldum. 1991 yılında İşbir Sünger Sanayi A.Ş.'de İşletme Mühendisi olarak başladığım kariyerime 1996 yılında Genel Müdür unvanıyla devam ettim.

İdaş Genel Müdürü kim?

LEVENT DANDİK - General Manager - TEKSAL TEKSTİL SAN. TİC.AŞ (İDAŞ) | LinkedIn.

İdaş hangi firmanın?

İdaş, 1965 yılında kurulan Teksal Tekstil San. Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen; Yatak, Yatak Başlığı, Baza, Mobilya, Beyaz ve renkli ev tekstili, Baby ve Otel Collection ürünleri markasıdır.

Bedelsiz hisse nasıl etkiler?

Bedelsiz Sermaye Artırımı ile nispeten yüksek fiyatlara ulaşmış hisse fiyatları düşer ve bu şekilde hissenin likiditesi, işlem hacmi artmış olur. ... Hisse başına alınan temettü de aynı oranda düşecektir. Bedelsiz Sermaye Artırımında, Ödenmiş Sermayedeki pay oranınız değişmez.

Hisse senedi kaç sene geçerli?

Hakkında Kanun” hükümleri gereği, hisse senetleri ve tahvillerin üzerinden 5 yıl Page 3 FİZİKİ HİSSE SENETLERİNİN KAYDİLEŞTİRİLMESİ SÜRECİ: DENEYİM PAYLAŞIMI | Mayıs 2018 geçmiş olan faiz, temettü ve ikramiye gibi menfaatleri devlete intikal etmekte.

Metin Gültepe nereli?

1966'da Ankara'da doğdum.