Digitürk kanal silme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Digitürk kanal silme nasıl yapılır?
  2. Digitürk Kanal Güncelleme Nasıl Yapılır?
  3. Favori kanal listesinden nasıl çıkılır?
  4. Digiturk kurulumu nasıl yapılır?

Digitürk kanal silme nasıl yapılır?

Kanalı SİLMEK istiyorsanız: Silmek istediğiniz kanalın üzerine gelin "ENTER veya OK" tuşuna basarak seçin. ve "kırmızı sil" tuşuna basın. Kanal silinecektir.

Digitürk Kanal Güncelleme Nasıl Yapılır?

-Kolay kurulumun sağ menüsünden Turksat kurulumu üzerine gelin ve “OK” tuşuna basın. -Kanal arama otomatik olarak başlayacak. Bulunan kanallar sistemde görünecek. Kurulum bittikten sonra kaydet seçeneğini tıklamanız yeterli. -Son olarak menüden çıkmak için “çıkış” tuşuna basın.

Favori kanal listesinden nasıl çıkılır?

Kanal listesindeyken, favori listesine eklenecek kanalın üzerine, kumandanızın yukarı aşağı yön tuşlarına basarak gelin ve “FAV” tuşuna basarak seçin. Favoriye eklenecek kanalın sağ yanında "Sarı renkli bir kalp" belirecek. ​Kanal menüsünden çıkmak için "Exit" tuşuna basın. Kumandanızın "Menü" tuşuna basın.

Digiturk kurulumu nasıl yapılır?

Kolay Kurulum işlemini aşağıdaki adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz: Kumandanızın "Menü" ya da "OPTS" tuşuna basın, yön tuşlarıyla "KURULUM" menüsüne gelip "OK" tuşuna basın, Yön tuşlarıyla "KOLAY KURULUM" menüsüne gelip "OK" tuşuna basın, ekranda kanalların kurulduğunu göreceksiniz.