MEB sınav görevine gitmezsek ne olur?

İçindekiler:

  1. MEB sınav görevine gitmezsek ne olur?
  2. Onaylanan sınav görevi nasıl iptal edilir?
  3. 2020 KPSS Ortaöğretim görevli başvuruları ne zaman?
  4. ÖSYM Sınavlarında görev almak için ne yapmalı?

MEB sınav görevine gitmezsek ne olur?

ÖSYM sınavına mazeretsiz ya da mazeretli olsun görev yerine gitmeyenler 1 yıl hiçbir şekilde sınavlarda görev alamayacaktır. Bunun yanı sıra alacağı ücretlerden de mahrum kalabilmektedir.

Onaylanan sınav görevi nasıl iptal edilir?

Bu nedenle ÖSYM görevini iptal etmek için, görev bilgilerini ve görevi iptal sebebini belirten bir dilekçe yazarak ya ösym büromuza bizzat getirmeleri ya da 0(384) 228 10 38 numaralı faksına göndermeleri gerekmektedir. Aksi halde sistem bu kişileri "Görevli" olarak algılamaktadır.

2020 KPSS Ortaöğretim görevli başvuruları ne zaman?

22 Kasım 2020 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim) sınavından görev almak isteyen öğretmenler 26 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında gis sistemi üzeriden görev talebinde bulunabilirler.. KPSS Ortaöğretim 22 Kasım 2020 tarihinde yapılacak. Başvurular 15-30 Eylül 2020 tarihleri arasında yapıldı.

ÖSYM Sınavlarında görev almak için ne yapmalı?

ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlarda görev almak isteyenlerin “Görevli İşlemleri Sistemi”ne kullanıcı adı ve şifreleri ile (http://gis.osym.gov.tr) adresinden giriş yaparak görev talebinde bulunmaları ve görev onaylarının yapılmış olması gerekiyor.