Dünya Göz Hastaneleri hangi illerde?

İçindekiler:

  1. Dünya Göz Hastaneleri hangi illerde?
  2. Antalya Dünya Göz Hastanesi hangi semtte?
  3. Dünya Göz Hastanesi hangi özel sağlık sigortası?
  4. Antalya Dünya Göz Hastanesine hangi otobüsler gidiyor?
  5. Dünya Göz Hastanesinde sigorta geçiyor mu?

Dünya Göz Hastaneleri hangi illerde?

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep'te 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya'nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan'ın Tiflis, Azerbaycan'ın Bakü, Hollanda'nın Amsterdam ve Nijmegen şehirlerinde, Kırgızistan'ın Bişkek ve Kosova'nın Priştine ...

Antalya Dünya Göz Hastanesi hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Zafer Mh. ve Kepez ilçesine bağlıdır. Dünya Göz Hastanesi-Antalya Şubesi haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Dünya Göz Hastanesi-Antalya Şubesi posta kodu 07020. Dünya Göz Hastanesi-Antalya Şubesi GPS koordinatları 36° 55´ 5.7180" ve 30° 41´ 38.0112".

Dünya Göz Hastanesi hangi özel sağlık sigortası?

Dünyagöz Hastaneler Grubu'ndan SGK kapsamında aldığınız tüm hizmetlerinden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile yararlanabilirsiniz. Tamamlayıcı sağlık sigortanız ile muayene, tetkik ve ameliyat hizmetİ alabilirsiniz. Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. ECK Sağlık ve Asistans Hzm.

Antalya Dünya Göz Hastanesine hangi otobüsler gidiyor?

Bu Otobüs hatları Dünyagöz Hastanesi yakınından geçiyor: CV39, FL82, GM24, KM61, MC58, VF02.

Dünya Göz Hastanesinde sigorta geçiyor mu?

Dünyagöz Hastaneler Grubu'ndan SGK kapsamında aldığınız tüm hizmetlerinden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile yararlanabilirsiniz. Tamamlayıcı sağlık sigortanız ile muayene, tetkik ve ameliyat hizmetİ alabilirsiniz.